מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : דיווח - אייפד תומך בהגדרות איזוריות של ישראל



Eli
03/04/10, 15:52
בעוד מספר דקות ( 16:00 שעון ישראל ) אפל מתחילה למכור את מחשב לוח הראשון שלה , ואני בטוח שהמון אנשים שואלים שאלה פשוטה - מה קורה עם תמיכה בעברית ? מקלדת ? הצגת עברית ?


אז יש לנו כבר כמה תשובות עבורכם


1 - אייפד תומך בהגדרות איזוריות של ישראל

http://www.iphones.co.il/files/ipad1-1.jpg

2 - אייפד כן תומך בעברית , מציג אתרים בעברית בצורה יפה

http://www.iphones.co.il/files/ipad2-1.jpg

http://www.iphones.co.il/files/ipad3-1.jpg

3 - אין מקלדת עברית

תודה ענקית ל-Ido W על התמונות בלעדיות

http://iphones.co.il/files/ipad8.jpg

http://www.iphones.co.il/files/ipad5.jpg

http://www.iphones.co.il/files/ipad6.jpg


http://www.iphones.co.il/files/ipad7.jpg

Roy.c
03/04/10, 16:00
נשמע מעניין אלי:)
אני מקווה לראות גם מקלדת בהמשך...

השגת כבר אחד :)

Eli
03/04/10, 16:01
נשמע מעניין אלי:)
אז מה הצלחת להשיג אחד?
כן, הוא כבר בדרכו לארץ

Omri David
03/04/10, 16:03
איך צילמת? כל כך מהר יש לך כבר אותו או מה?

ומגניב מקווה שיהיה דרך להתקין מקלדת...

Roy.c
03/04/10, 16:04
כן, הוא כבר בדרכו לארץ

החיים הטובים:)
אני רוצה ubxoing רישמית מהאתר.;)

Roy.c
03/04/10, 16:10
איך צילמת? כל כך מהר יש לך כבר אותו או מה?

ומגניב מקווה שיהיה דרך להתקין מקלדת...

לפי איך שזה נראה, זה סימולטור של האייפד לפי ההגדרות שמציגות בדרך כלל רק תמונות ספארי וכללי.

RonenB
03/04/10, 16:11
ישנן ב אפסטור כמה אפליקציות בדולר של מקלדת בעברית. אני מתאר לעצמי שגם ללא פריצה אפשר יהיה להפעיל אותן.

iGrace
03/04/10, 16:22
באייטאצ' שלי (וגם בפלאפון) עולה רק חצי מהאתר של ynet, אין לי הסבר למה.
זה קורה גם באייפאד?

Vatos-Locos
03/04/10, 16:30
אתה צריך לגלול עם 2 אצבעות...

iGrace
03/04/10, 16:35
לא בטוח שהבנת את מה שאני אומר.
זה מראה לי כאילו האתר נקתע באמצע. קצת אחרי הבאר של ה"כלכלה" זה פראה כאילו האתר נגמר.


(או שאני לא הבנתי...)

omer811
03/04/10, 16:37
עדכונים בהשמך....

Roy.c
03/04/10, 16:44
ד"א אם כבר עידכונים על האייפד אז לפי התמונות שהצלחתי לראות ברשת האייפד יתמוך ביותר מ-4 אייקונים בדוק.

http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2010/04/ipadreviewmain.jpg

Vatos-Locos
03/04/10, 16:45
לא בטוח שהבנת את מה שאני אומר.
זה מראה לי כאילו האתר נקתע באמצע. קצת אחרי הבאר של ה"כלכלה" זה פראה כאילו האתר נגמר.


(או שאני לא הבנתי...)

ו..... ניסית לגלול עם 2 אצבעות?.....

iGrace
03/04/10, 16:52
ו..... ניסית לגלול עם 2 אצבעות?.....

זה עובד, אבל מקרטע.
זה לא שזה כ"כ דחוף לי לגלות בווינט (There's an app for that!).
אבל במכשיר כמו האייפד אני מצפה לחווית הגלישה הטובה ביותר שאי פעם הייתה לי, כמו שסטיב הבטיח.

SHAREL
03/04/10, 17:05
מה קורה עם גרסה 3.2 לאייפד ולאייפון?

guy_kally
03/04/10, 17:19
כן מה עם הגרסה 3.2 זה אומר שהולכת לבוא פריצה בקרוב ויותר חשוב אם תהיה בקרוב פריצה לאייפונים ששודרגו ל3.1.3??

ipxp
03/04/10, 17:25
guy kally אם עוד לא היה שום דיווח על 3.2 אתה כבר רוצה שתהיה פריצה מלאה?
גם אם ברגע זה יוצאת גרסה ייקח זמן לפורצים אתה יודע....

Eli
03/04/10, 17:29
http://www.iphones.co.il/forum/../files/ipad5.jpg

http://www.iphones.co.il/forum/../files/ipad6.jpg

http://www.iphones.co.il/forum/../files/ipad7.jpg

Eli
03/04/10, 17:32
http://iphones.co.il/files/ipad8.jpg

Roy.c
03/04/10, 17:41
http://www.iphones.co.il/forum/../files/ipad5.jpg

http://www.iphones.co.il/forum/../files/ipad6.jpg

http://www.iphones.co.il/forum/../files/ipad7.jpg


http://iphones.co.il/files/ipad8.jpg


זה אומר שיש אפשרות למקלדת בעברית?

oriX
03/04/10, 17:52
עדכונים בהשמך....

מי אתה בכלל ומה אתה קשור?

יש עוד כמה תמונות:
http://toucharcade.com/wp-content/uploads/2010/04/ipad_sync.png

http://toucharcade.com/wp-content/uploads/2010/04/4486303135_5d51204988.jpg

ipxp
03/04/10, 18:02
הם שמו מעט שפות כדי שהמכשיר יוכל לרוץ יותר מהר, ואם רוצים אז מורידים מקלדת לשפה הספציפית שאתה צריך? נשמע דיי יעיל האמת.

אבל למה הם לא עשו ככה באייפון? הייתי שמח להיפטר ממלא שפות ולהנות ממכשיר יותר מהיר

Roy.c
03/04/10, 18:09
הם שמו מעט שפות כדי שהמכשיר יוכל לרוץ יותר מהר, ואם רוצים אז מורידים מקלדת לשפה הספציפית שאתה צריך? נשמע דיי יעיל האמת.

אבל למה הם לא עשו ככה באייפון? הייתי שמח להיפטר ממלא שפות ולהנות ממכשיר יותר מהיר


ראיון בהחלט מגניב הצעת, לטעמי צריך להטמיע מספר מצומצם של שפות ולהפיץ באפסטור שפות בחינם כמו שעשו עם הiBook.

yossi_iphone
03/04/10, 18:16
שימו לב, ככה יראה העתיד :rolleyes:

http://vimeo.com/10253564
http://img525.imageshack.us/img525/9287/28683741.jpg

http://vimeo.com/10207926
http://img144.imageshack.us/img144/6284/10625880.jpg

Eli
03/04/10, 18:46
הם שמו מעט שפות כדי שהמכשיר יוכל לרוץ יותר מהר, ואם רוצים אז מורידים מקלדת לשפה הספציפית שאתה צריך? נשמע דיי יעיל האמת.

אבל למה הם לא עשו ככה באייפון? הייתי שמח להיפטר ממלא שפות ולהנות ממכשיר יותר מהיר

אין שום קשר בין מהירות לכמות שפות

מכשיר עם 100 שירים מהיר בדיוק כמו בכשיר עם 5 שירים

Eli
03/04/10, 18:49
זה אומר שיש אפשרות למקלדת בעברית?

ברגע שיהיה jb - ניתן להוסיף עוד שפה בקלות כולל מקלדת בעברית

ygolan
03/04/10, 19:24
עד שלא ייבדק אי אפשר לדעת איך יעבוד, אבל יש כבר פתרון במחיר של דולר!!
http://itunes.apple.com/us/app/hebrew-keyboard-ii-for-ipad/id363627679?mt=8

eden
03/04/10, 19:42
יפה!

צעצוע נחמד למי שיש כסף. תעשו איזו כתבה יפה:)

salyes
03/04/10, 19:59
אני אלך צעד אחד קדימה.
מישהו יודע האם ישנו מצב שבו בדגם ה 3g wifi יהיה ניתן להכניס כרטיס מיקרו sim ברשת אורנג' ?
למיטב ידיעתי אין כרטיסים מהסוג הזה באורנג'.
מישהו יכול לתקן אותי לחיוב (:.

בונד, ג'ימס בונד
03/04/10, 20:01
מברוק, תתחדש.
הקדמת אותי, עוד לא קיבלתי את המכשיר, הוא בדרך אלי הביתה. אבל אני מאד שמח לראות שלפחות יש תמיכה באתרים ישראלים. תכננתי לצלם בדיוק את אותם תמונות שהעלית.

ymeiner
03/04/10, 20:10
אני אלך צעד אחד קדימה.
מישהו יודע האם ישנו מצב שבו בדגם ה 3g wifi יהיה ניתן להכניס כרטיס מיקרו sim ברשת אורנג' ?
למיטב ידיעתי אין כרטיסים מהסוג הזה באורנג'.
מישהו יכול לתקן אותי לחיוב (:.

אני אקדים תרופה למכה ואגיד לך שאף אחד לא באמת יודע את התשובה. סטיב ג'ובס הבטיח מכשיר שפתוח לכל הרשתות אבל לא הוסיף מעבר לזה. התשובה היא בעיקרון כן אבל אף אחד באמת לא יודע איך ולאיזה רשתות.

talproject
03/04/10, 20:14
צריך להתקין את openhebrew 3 זה פותר את הבעיה.
אפשר למצוא את זה בסידיה.

salyes
03/04/10, 20:18
אני אקדים תרופה למכה ואגיד לך שאף אחד לא באמת יודע את התשובה. סטיב ג'ובס הבטיח מכשיר שפתוח לכל הרשתות אבל לא הוסיף מעבר לזה. התשובה היא בעיקרון כן אבל אף אחד באמת לא יודע איך ולאיזה רשתות.
תודה על התשובה. נמתין בסבלנות :cool:.

ymeiner
03/04/10, 20:32
מישהו כבר יודע מה גירסת התוכנה שלו? עוד יומיים וחצי אני חוזר לגולה ואני מקווה שנוכל לממש את הסביח עוד לפני

Omri David
03/04/10, 20:35
מישהו כבר יודע מה גירסת התוכנה שלו? עוד יומיים וחצי אני חוזר לגולה ואני מקווה שנוכל לממש את הסביח עוד לפני

3.2

אמור לצאת גירסא גם לאיפון ולאייפוד בקרוב מה שהבנתי ה-sdk באפל שונה והגירסא 3.1.3 לא נמצא שם.

Eli
03/04/10, 20:37
אני אלך צעד אחד קדימה.
מישהו יודע האם ישנו מצב שבו בדגם ה 3g wifi יהיה ניתן להכניס כרטיס מיקרו sim ברשת אורנג' ?
למיטב ידיעתי אין כרטיסים מהסוג הזה באורנג'.
מישהו יכול לתקן אותי לחיוב (:.

1- תקח SIM של AT&T ( ללא קו , יש המון כאלה ) - תתרגל "על יבש"
2 - תקח סים של סלקום או אורנג , תחתוך אותו בדיוק כמו בתמונה

http://www.iphones.co.il/files/microsim.jpg

גלישה נעימה

נב - כל IPAD בא SIMFREE

Eli
03/04/10, 20:39
צריך להתקין את openhebrew 3 זה פותר את הבעיה.
אפשר למצוא את זה בסידיה.

אין סידיה באייפד , כי עדיין אין jb

גם אם יהיה - openhebrew לא מספק מקלדת עברית

ymeiner
03/04/10, 20:40
נב - כל ipad בא simfree

זה מתוך שיחה עם מר ג'ובס בעצמו?

ashik
03/04/10, 20:43
יפה מאוד
מעניין מתי יתחילו למכור בארץ?

salyes
03/04/10, 20:47
אלי, מה כול הסיפור בלחתוך את כרטיס ה sim הרגיל ? לא נראה לי רציני, לא תשובתך כמובן. צריך להיות sim יעודי לעניין האייפד הזה. למה בכלל עשו את המכשיר עם מיקרו sim ? מה ההגיון מאחורי המהלך ?
לפחות הוא בא sf גם זו התקדמות.

Eli
03/04/10, 21:10
זה מתוך שיחה עם מר ג'ובס בעצמו?

בהשקת אייפד בינואר - הוא עצמו ציין שכל מכשירי אייפד simfree

Eli
03/04/10, 21:13
צריך להיות sim יעודי לעניין האייפד הזה. למה בכלל עשו את המכשיר עם מיקרו sim ? מה ההגיון מאחורי המהלך ?


שאלה מצויינת , גם אני לא מבין מה סיבה ...

ובכלל שמעתי מושג מיקרו sim פעם ראשונה עם השקת אייפד ....

אני לא מכיר חברה סלולרית שעובדת עם מיקרוסימים נכון להיום

eden
03/04/10, 21:34
מיקרו סים... שאלה מוזרה.

התשובה דיי ברורה: אפל אוהבת לשנות את העולם. מוזר שאתם עדיין לא יודעים את זה :)

scoloplastic
03/04/10, 23:19
לא קראתי את כל התגובות, אז אני לא יודע אם מישהו כבר כתב את זה, אבל יש מקלדת בעברית.
לפי מה שהבנתי ניתן לרכוש מקלדת עברית מה-Appstore תמורת $0.99

dooby
03/04/10, 23:46
1- תקח sim של at&t ( ללא קו , יש המון כאלה ) - תתרגל "על יבש"
2 - תקח סים של סלקום או אורנג , תחתוך אותו בדיוק כמו בתמונה

http://www.iphones.co.il/files/microsim.jpg

גלישה נעימה

נב - כל ipad בא simfree

אלי,

כל העניין עם מיקרוסים קשור לגודל הסים בלבד או גם להגדרות שלו?
או שכל סים בחיתוך מתאים יכול להיות גם מיקרוסים?

nedved123321
04/04/10, 05:00
אין לכם מה לדאוג חברים לגבי חיתוכים ועניינים כאלו.
ראיתי כתבה איפשהו שאורנג' וo2 מוציאים כרטיסי מיקרו סים בקרוב (מה שמראה שהאייפד בדרך לאורנג' כנראה)

oriX
04/04/10, 09:43
אלי,

כל העניין עם מיקרוסים קשור לגודל הסים בלבד או גם להגדרות שלו?
או שכל סים בחיתוך מתאים יכול להיות גם מיקרוסים?

זה הגודל כנראה.
החתיכה החשובה זה החלק הזהוב בסים. כל השאר זה פלסטיק רגיל שאפשר להוריד ממנו קצת.

Nightfox
04/04/10, 09:52
איזה טמטום...תומך בעברית אבל אין מקלדת בעברית? Wtf

ipxp
04/04/10, 10:24
אם תקרא את ההודעות הראשונות לפחות תבין שיש.......בעבור 1$

ymeiner
04/04/10, 11:13
אין לכם מה לדאוג חברים לגבי חיתוכים ועניינים כאלו.
ראיתי כתבה איפשהו שאורנג' וo2 מוציאים כרטיסי מיקרו סים בקרוב (מה שמראה שהאייפד בדרך לאורנג' כנראה)

אורנג' באנגליה ואורנג' בישראל זו לא אותה חברה אלא רק אותו אדם שהשקיע את הכסף ומחייב את החברות הסלולאריות לקרוא לרשת אורנג'. אבל אני לא דואג בקשר לעניין הסים, כשיהיה צורך יהיה גם סים. אני לא זוכר זמנים (תקנו אותי אם אני טועה) שהיו בעיות בסוגי סימים בארץ. היה usim בארץ בשלב מאוד מוקדם יחסית.

בקשר למקלדת, שמתי לב שגם אין מקלדת באמהרית, גם אין מקלדת של ערבית והם הרבה יותר אנשים מאיתנו. חסל ציניות, אנחנו שוק קטן מדי, לא נמצאים בשורה הראשונה של השפות. אבל אם באמת אפשר להוריד, זה שווה את הדולר.

SHAREL
04/04/10, 11:18
הכל טוב ויפה אבל מה עם גרסה 3.2 לאייפון זה מה שמעניין, אותי בכל אופן.

ymeiner
04/04/10, 11:24
הכל טוב ויפה אבל מה עם גרסה 3.2 לאייפון זה מה שמעניין, אותי בכל אופן.

שאלה טובה אבל מה שבטוח שהיום יום ראשון ושום דבר לא יצא. מעניין גם מה נמצא באמתחתם של הדב טים וגיאוהוט.

Eli
04/04/10, 15:53
אלי,

כל העניין עם מיקרוסים קשור לגודל הסים בלבד או גם להגדרות שלו?
או שכל סים בחיתוך מתאים יכול להיות גם מיקרוסים?

גודל סים בלבד

a1028108
17/04/10, 14:08
לאייפד יש את אותו רכיב תקשורת בדיוק כמו לאיפון 3GS

iFixit's teardown, we see that the iPad uses the same Broadcom BCM4329 chip as the iPhone 3GS and newest iPod touches

מעניין אם עכשיו יחרימו גם אייפון בכניסה לישראל.....:p

איזה חבורה של אידיוטים יש במשרד התשקורת