מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : שאלה|איך מוסיפים אחוזים של בטרייה לאייפוד טאץ



dana25
01/04/10, 19:16
האם מישהו יודע אם ניתן להוסיף את האחוזים של הבטרייה במסך הראשי למעלה כמו באיפון 3gs באייפוד ואיך?
תודה

Roy.c
01/04/10, 19:34
זה קשור לפורום סידיה.
פשוט צריך להוריד SBsettings דרך סידיה ושם בהגדרות של הBossPrefs להפעיל את מתג הבטריה.

ipxp
01/04/10, 19:37
אם אתה מוריד batterycontrol מסידיה יש שם דיוק יותר גבוה של כמה אחוזים לבטריה (יותר מכל התוכנות שמוצעות באפ סטור שמראות "בערך")

Roy.c
01/04/10, 19:57
אם אתה מוריד batterycontrol מסידיה יש שם דיוק יותר גבוה של כמה אחוזים לבטריה (יותר מכל התוכנות שמוצעות באפ סטור שמראות "בערך")

SBS זה מסידיה.
אם אתה אומר שBattery Control יותר טוב אתה כנראה צודק:)

דנה תוכלי להשתמש במה שתרצי, אלו רק המלצות שונות=שניהם טובים.

oriX
01/04/10, 20:00
sbs זה מסידיה.
אם אתה אומר שbattery control יותר טוב אתה כנראה צודק:)

דנה תוכלי להשתמש במה שתרצי, אלו רק המלצות שונות=שניהם טובים.

הsbs פחות מדויק ולפעמים לא נותן בכלל נתונים נכונים.

nayman
01/04/10, 21:19
לא יודע מה איתכם אבל אצלי באייפון 3gs האחוזי סוללה שמופעלים דרך הגדרות המכשיר ודרך sbsettings זהים!!!

dana25
02/04/10, 16:27
לא מראה לי את האחוזים
הורדתי sbs וגם battery control ואין לי מושג מה צריך לעשות בשביל שזה יעבוד
אשמח לעזרה
תודה
דנה

Roy.c
02/04/10, 16:31
לא יודע מה איתכם אבל אצלי באייפון 3gs האחוזי סוללה שמופעלים דרך הגדרות המכשיר ודרך sbsettings זהים!!!

בדיוק! היא ביקשה ל3G ולא ל3GS :) ניימן מה קורה?:)


לא מראה לי את האחוזים
הורדתי sbs וגם battery control ואין לי מושג מה צריך לעשות בשביל שזה יעבוד
אשמח לעזרה
תודה
דנה

כנסי לSBS ע"י החלקת האצבע על חיווי השעון בבר למעלה, שם גשי לאופציית more , לאחר מכן גשי לאופציית numeric battery והפעילי את המתג.

ipxp
02/04/10, 16:32
דנה, לכי להגדרות, אמור להתווסף לך תפריט חדש של battery control, ושם את נכנסת להגדרות של התוכנה הזאת ובוחרת מה את רוצה. (אפשר שם להוריד את הסימן של הבטרייה, להוסיף סימני אחוזים ליד, ורמת הדיוק של האחוזים)

dana25
02/04/10, 16:39
זה בתפריט בתוך הסידיה או בהגדרות הרגילות מהמסך?

dana25
02/04/10, 16:43
תודה חברים הצלחתי המון תודה
דנה

nayman
02/04/10, 17:31
בדיוק! היא ביקשה ל3G ולא ל3GS :) ניימן מה קורה?:)



כנסי לSBS ע"י החלקת האצבע על חיווי השעון בבר למעלה, שם גשי לאופציית more , לאחר מכן גשי לאופציית numeric battery והפעילי את המתג.

הכל מעולה!!!
ראיתי שהיא ביקשה ל3g אבל כשאצלי אני מפעיל דרך sbs זה לא מופעל בהגדרות הרגילות
כאילו זה לא קיצור דרך כמו בשאר הדברים
אלא ממשק נפרד


זה בתפריט בתוך הסידיה או בהגדרות הרגילות מהמסך?
בהגדרות הרגילות נוסף לך סעיף חדש...