מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : עזרה| האיפוד לא עולה! רק אתמול קיבלתי וכבר הרסתי,עזרה בבקשה



Majinshai
20/03/10, 15:19
אהלן חברים,
אתמול קיבלתי לידי איפוד טאצ' 8 ג'יגה חדש.
היום התעסקתי איתו ופרצתי אותו.
יש לי גרסא 3.1.2 והתקנתי blackrain,פרצתי והתקנתי סידייה.
הכל היה טוב ויפה עד שהגדרתי לו סורס - hackulo.us והורדתי מהסורס appsync.
אחרי ההורדה של appsync לפי המדריך היה צורך לבצע איתחול המכשיר לכן כיביתי והדלקתי את המכשיר.

אבל שניסיתי להדליק את המכשיר הוא נשאר תקוע ומופיע לי מסך עם usb חץ והסמל של אייטונס.
לא משנה כמה אני אדליק ואכבה זה לא עובד.


עזרה בבקשה!!!


מה גם שהאייטונס מבקש ממני לעשות ריסטור וברגע שאני לוחץ ריסטור זה רוצה שאני אעשה אפדייט ל3.1.3.

מה עושים? עזרה בבקשה בא לי למות רק חצי יום יש לי את המכשיר וכבר הרסתי אותו :(

oriX
20/03/10, 15:42
אם היית עושה חיפוש היית מוצא!
תחבר את המכשיר למחשב ואז תוריד שוב את הblackra1n ותפרוץ. תחפש בפורום ותמצא למה זה קרה.

Majinshai
20/03/10, 15:51
אם היית עושה חיפוש היית מוצא!
תחבר את המכשיר למחשב ואז תוריד שוב את הblackra1n ותפרוץ. תחפש בפורום ותמצא למה זה קרה.



עשיתי את זה וזה פעל.
אבל שוב פעם כיביתי והדלקתי ושוב פעם זה חזר למסך הזה!

למה? :(

nayman
20/03/10, 15:52
בכל פעם שתכבה ותדליק תצטרך לפרוץ מחדש
מכיוון שיש לך את הבוטרום החדש...

Majinshai
20/03/10, 15:55
בכל פעם שתכבה ותדליק תצטרך לפרוץ מחדש
מכיוון שיש לך את הבוטרום החדש...

אבל יש לי 8 ג'יגה. הבנתי שכל הסיפור שמכבים- מדליקים וזה לא פועל עובד רק על מי שיש לו 3.1.3 ודור 3 של טאץ לא?

בקיצור לפרוץ מחדש כמו שעשיתי ולא לכבות את המכשיר? אני עדיין יכול להתקין עליו את הכל וזה יפעל פשוט לא לכבות?


הפעלתי את הblackrain דרך המחשב והאייפוד פועל. האם אני צריך להפעיל שוב את הblackrain דרך המכשיר עצמו גם??

oriX
20/03/10, 16:01
אבל יש לי 8 ג'יגה. הבנתי שכל הסיפור שמכבים- מדליקים וזה לא פועל עובד רק על מי שיש לו 3.1.3 ודור 3 של טאץ לא?

בקיצור לפרוץ מחדש כמו שעשיתי ולא לכבות את המכשיר? אני עדיין יכול להתקין עליו את הכל וזה יפעל פשוט לא לכבות?


הפעלתי את הblackrain דרך המחשב והאייפוד פועל. האם אני צריך להפעיל שוב את הblackrain דרך המכשיר עצמו גם??

זה קורה בגלל שיש לך בוטרום חדש. זה תוסף חדש שאפל מוסיפים לכל המכשירים שהם מייצרים עכשיו. פשוט אל תכבה את המכשיר וכלום לא ייקרה,
אתה גם לא צריך לעשות שוב הכול עם הטיפה. זה משחזר לך הכול מחדש.

Majinshai
20/03/10, 16:11
הצלחתי!
תודה רבה לכם על העזרה!

שיהיה לכם שבת שלום :)

tamos
20/03/10, 17:35
0_o אין מה להצליח, אתה פשוט מכניס אותו לסטנדביי ע"י לחיצה קצרה ולא מכבה אותו...