מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : recovery אחרי כל כיבוי



tzayir
14/03/10, 17:49
היי,
קניתי איפוד טאצ 8giga עם 3.1.3
בגלל שהוא מסוג mc שנמכתי ל3.1.2 כדי לפרוץ אותו.

אבל עכשיו אחרי כל פעם שאני מכבה אותו - אני צריך להתקין לו את הגירסה מחדש...
מה אני יכול לעשות?

eden
14/03/10, 18:25
אחרי כל כיבוי והדלקה אתה צריך להפעיל את תוכנת הפריצה.

לשאלתך הבאה: אין לזה פיתרון וזה פשוט ככה.
עוד תשובה: לא יודעים מתי יסדרו את זה.

פיתרון:
1. לחיות עם זה ולפרוץ כל פעם מחדש
2. לעבוד ללא פריצה ואז אפשר לכבות ולהדליק.

tzayir
14/03/10, 18:27
פשוט חשבתי שאם אני עובר ל3.1.2 אז לא יהיה את כל הברדאק הזה...

eden
14/03/10, 18:44
קצת קריאה בפורום היתה מסבירה לך שזה לא נכון.

ido dwek
15/03/10, 22:02
פשוט חשבתי שאם אני עובר ל3.1.2 אז לא יהיה את כל הברדאק הזה...

לא נורא שאתה ב3.1.2 אתה לא חייב לעשות ריסטור כל פעם מחדש אם אתה עובד עם בלקריין ...

amiel
15/03/10, 22:08
רגע שאתם מתכוונים למכבה אתם מתכוונים לזה שמשהים אותו כאילו לוחצים על הכפתור למעלה??
או שמכבים נגיד כמו פלאפון

oriX
15/03/10, 22:11
רגע שאתם מתכוונים למכבה אתם מתכוונים לזה שמשהים אותו כאילו לוחצים על הכפתור למעלה??
או שמכבים נגיד כמו פלאפון

אנחנו מתכוונים ללחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי ואז להחליק את "החלק לכיבוי"

amiel
15/03/10, 22:12
כאילו כמו שמכבים פלאפון נכון??? או כמו נעילת מקשים?

oriX
15/03/10, 22:53
כאילו כמו שמכבים פלאפון נכון??? או כמו נעילת מקשים?

כמו נעילת מקשים כזה...
(אם היו מקשים באייפון)

tzayir
16/03/10, 19:56
לא נורא שאתה ב3.1.2 אתה לא חייב לעשות ריסטור כל פעם מחדש אם אתה עובד עם בלקריין ...

אני דווקא עובד עם בלאקריין - ואני צריך להתקין כל פעם מחדש...

swery
16/03/10, 20:18
אתה עושה ריסטור כל פעם????

eden
16/03/10, 20:24
אני דווקא עובד עם בלאקריין - ואני צריך להתקין כל פעם מחדש...

אתה לא צריך. זה שאתה עושה את זה זו בעיה שלך... רק פורצים שוב.

isaakh
16/03/10, 20:30
אני דווקא עובד עם בלאקריין - ואני צריך להתקין כל פעם מחדש...

אין צורך לבצע פריצה מלאה או ריסטור
רק לחבר את המכשיר למחשב
להפעיל את בלק ריין
וללחוץ על make it rain
וזהו, תוך כמה שניות זה חוזר לקדמותו

אם ההסבר לא מספיק ברור
תגיד מה ונעזור לך