מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : עזרה|בקשר לפריצת האייפוד



Ron3
10/03/10, 15:49
ד

michael89
11/03/10, 10:57
אין לך אפשרות לפרוץ..

Ron3
11/03/10, 12:58
לא משנה שנמכתי אותו לגרסה 3.1.2 עכשיו אני יכול לפרוץ???

swery
11/03/10, 13:09
כן תיכנס בנעוצים לפריצה של 3.1.2 ןאז תיכנס עם יש לך מק למק ואם לווינדוס לווינדוס אבל איך שינמכת בדיוק?

Ron3
11/03/10, 13:12
להוריד את הקושחה 3.1.2 שהוא הביא לא אחר רק מה שהוא הביא להכניס את המכשיר למצב DFU
להכנס לאייטיונס להחזיק את השיפט+ללחוץ על Restore לבחור את הקושחה שהוא הביא וזהו וזה עבד לי[/B]

Bar
11/03/10, 13:15
ראיתי איזה מדריך בפורום אחר שלמישהו היה בדיוק מכשיר כמו שלי אותה גרסה הכל והוא מצא דרך לשנמך
להוריד את הקושחה 3.1.2 שהוא הביא לא אחר רק מה שהוא הביא להכניס את המכשיר למצב dfu
להכנס לאייטיונס להחזיק את השיפט+ללחוץ על restore לבחור את הקושחה שהוא הביא וזהו וזה עבד לי

תיכנס להגדרות>כללי>אודות

תרשום פה את המספר מודם שלך...

בשביל לפרוץ אתה צריך מודם 05.11.07

Ron3
11/03/10, 13:18
תיכנס להגדרות>כללי>אודות

תרשום פה את המספר מודם שלך...

בשביל לפרוץ אתה צריך מודם 05.11.07

איך אני בודק את המספר מודם שלי?? אין באודות מספר מודם

Bar
11/03/10, 13:39
איך אני בודק את המספר מודם שלי?? אין באודות מספר מודם

למטה למטה אמור להיות כתוב קושחת מודם

michael89
12/03/10, 00:46
על מה אתם מדברים?! מדובר באייפוד טאץ ואין באייפוד טאץ מודם
ולידידנו השואל כנראה שזה לא היה דגם MC כי אם כן לא היית יכול גם לשנמך
או שבצורה יוצאת מן הכלל יש לך דגם MC אם הבוטרום הישן שלא שמעתי על זה באייפודים
וכמובן אחרי שהאייפוד שלך הגירסא 3.1.2 תוכל לפרוץ על פי אחד המדריכים הבאים
http://www.iphones.co.il/forum/thread118338.html
http://www.iphones.co.il/forum/thread103258.html

Ron3
12/03/10, 03:51
רכ

oriX
12/03/10, 12:23
תנסה איפוס הגדות רשת. זה אמור לתקן את הבעיה