aor26
09/02/10, 17:25
שלום.
אני קצת מבואס מהעובדה שאני לא יכול להרשות לעצמי לשחק ולגלוש באייפון כמה שאני רוצה בגלל הבטריה שלו שבשימוש אינטנסיבי מאוד לא מחזיקה יותר משלוש-ארבע שעות.
אז החלטתי שהגיע הזמן שאני אקנה לי בטריה ניידת (מטען) D:
ראיתי הרבה סיקורים ביוטיוב ואפילו ראיתי בחנות בארץ את הבטריה הבאה, ונראה שהיא עושה רושם טוב.
קישור למוצר בארץ:
http://www.tikcom.co.il/sg_product~chargerusb~46~232.htm
ברור שאני לא מתכוון לקנות במחיר הזה כי ניתן לקנות אותה באיביי בכ-8$ בערך.
עכשיו השאלה היא, אם יש למישהו הערות על הבטריה המסויימת הזאת או שמנסיון כדאי להמנע משימוש בא\ כדאי להשתמש בא וכו'..
עכשיו, מה ששמתי לב מהסירטונים ביוטיוב, זה שהבטריה לא עובדת עם נרתיקים למיניהם, כך שבזמן הטעינה אני אאלץ להוריד את הנרתיק כדיי להשתמש בבטריה.
מה שחשבתי לעשות, זה לקנות BestSkinsEver, בגלל (או בזכות) מחירם הנמוך מאוד, וההשוואות ביוטיוב ובאתרים למיניהם שטוענים שהסקין הזה לא פחות טוב מה-ZAGG INVISIBLESHIELD שעולה כפול כמה מהן ומקבלים בו סט אחד בלבד.
אז השאלה היא אם יש קאץ' כלשהו במחיר הזה?
כלומר, כמה עולה משלוח לישראל?
ואם למישהו יש נסיון עם הסקין הזה אשמח גם לשמוע דעות עליו.
אשמח מאוד אם תענו לי על כל (שתי) השאלות במהרה.
תודה רבה D:
אני קצת מבואס מהעובדה שאני לא יכול להרשות לעצמי לשחק ולגלוש באייפון כמה שאני רוצה בגלל הבטריה שלו שבשימוש אינטנסיבי מאוד לא מחזיקה יותר משלוש-ארבע שעות.
אז החלטתי שהגיע הזמן שאני אקנה לי בטריה ניידת (מטען) D:
ראיתי הרבה סיקורים ביוטיוב ואפילו ראיתי בחנות בארץ את הבטריה הבאה, ונראה שהיא עושה רושם טוב.
קישור למוצר בארץ:
http://www.tikcom.co.il/sg_product~chargerusb~46~232.htm
ברור שאני לא מתכוון לקנות במחיר הזה כי ניתן לקנות אותה באיביי בכ-8$ בערך.
עכשיו השאלה היא, אם יש למישהו הערות על הבטריה המסויימת הזאת או שמנסיון כדאי להמנע משימוש בא\ כדאי להשתמש בא וכו'..
עכשיו, מה ששמתי לב מהסירטונים ביוטיוב, זה שהבטריה לא עובדת עם נרתיקים למיניהם, כך שבזמן הטעינה אני אאלץ להוריד את הנרתיק כדיי להשתמש בבטריה.
מה שחשבתי לעשות, זה לקנות BestSkinsEver, בגלל (או בזכות) מחירם הנמוך מאוד, וההשוואות ביוטיוב ובאתרים למיניהם שטוענים שהסקין הזה לא פחות טוב מה-ZAGG INVISIBLESHIELD שעולה כפול כמה מהן ומקבלים בו סט אחד בלבד.
אז השאלה היא אם יש קאץ' כלשהו במחיר הזה?
כלומר, כמה עולה משלוח לישראל?
ואם למישהו יש נסיון עם הסקין הזה אשמח גם לשמוע דעות עליו.
אשמח מאוד אם תענו לי על כל (שתי) השאלות במהרה.
תודה רבה D: