מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : עזרה | לא נפרץ בשנית אחרי ריסטור



nimie
04/02/10, 11:25
שלום לכולם,
אתמול פרצתי את האייפוד טאץ' שלי, חדש, 3.1.2
פרצתי אותו עם blackra1n ו cydia, שמתי עליו כמה משחקים חדשים ובבוקר הכל קרס, הראה לי תמונה של כבל לחיבור לאייטונס.
חיברתי לאייטונס ועשיתי ריסטור, עד כאן הכל תענוג.

עכשיו הבעיה,
כשניסיתי לפרוץ מחדש, איך שלחצתי על make it rain הופיע אותה תמונה של הכבל שאומר לי לעשות ריסטור.

מישהו יודע למה? זה אומר שאני לא יכול לפרוץ יותר??

amiashdod
04/02/10, 13:37
ניסית לפרוץ וזה לא הלך או מה , לפעמים צריך לנסות כמה פעמים עד שזה פורץ , אני חזרתי על אותה פעולה 20 פעם זה יותר תלוי במחשב

nimie
04/02/10, 13:42
כשנייתי לפרוץ בפעם השניה, הוא תוך שניות נכנס למצב של קריסה (כמו בבוקר עם תמונה של כבל ואייטונס). ישר חיברתי ועשיתי ריסטור מחדש.
אם אתה אומר שצריך לנסות כמה פעמים אני אנסה שוב...
אין סיכוי שאחרי נסיון אחד אי אפשר לפרוץ שוב נכון?

eden
04/02/10, 13:45
לפרוץ כמה פעמים? על זה לא שמעתי.

כנראה שידרגת לגירסה הכי חדשה שאין לה פריצה כרגע.

http://www.iphones.co.il/forum/thread120010.html#post669525

amiashdod
04/02/10, 13:57
אצלי במחשב זה לקח מלא פעמים ואצל חבר שלי פעם אחת הספיק אבל יכול להיות באמת שיש לך את 3.1.3 מאיפה שידרגת?

nimie
04/02/10, 13:58
חברים, בלבלתם אותי קצת...
שוב,
פעם ראשונה נפרץ, עבד כמה שעות ואז קרס..
פעם שניה לא נתן לפרוץ בכלל וישר דרש ריסטור..
האם האייפוד קיבל סוג של עמידות כלפי הפריצה? מה השלב הבא?

amiashdod
04/02/10, 14:00
אין סיכוי שזה לא יתן לך לפרוץ שוב יכול להיות שיש לך את הבוטרום החדש אםאתה אומר שהמכשיר שלך חדש אולי

כשנייתי לפרוץ בפעם השניה, הוא תוך שניות נכנס למצב של קריסה (כמו בבוקר עם תמונה של כבל ואייטונס). ישר חיברתי ועשיתי ריסטור מחדש.
אם אתה אומר שצריך לנסות כמה פעמים אני אנסה שוב...
אין סיכוי שאחרי נסיון אחד אי אפשר לפרוץ שוב נכון?

nimie
04/02/10, 14:06
Ok ok, עדכון,
בדקתי עכשיו, זה אכן עדכן לי ל 3.1.3
טוב, אז אני מבין למה זה לא נתן לי.
מה אני עושה מכאן?
מישהו התנסה בפריצת אייפוד 3.1.3??

swatman
04/02/10, 14:19
לצערך ולצער רבים שעדכנו בטעות ל3.1.3 המערכת חדשה עדיין ולא ידוע איך לפרוץ אותה
בטח יקח איזה חודש חודשיים עד שידעו איך לפרוץ אותה.
עד אז תצטרך לבדוק אם יש איזה שהוא דרך לחוזר ל 3.1.2