מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : נהרס לי האייפוד דחוףף!



gnir10
02/02/10, 14:22
הורדתי AndroidLock
שזה סוג של סיסמא בדף ראשי ואני לא יודע מה הסיסמא שלי..
בבקשה תעזרו לי!!

oriX
02/02/10, 15:08
רק ריסטור יעזור לך.

swatman
02/02/10, 15:14
Restore בלבד , הדרך היחידה לחדור ל ipod שלך זה שהוא מחובר ל wifi אבל הסיסמא לא מאפשרת לך ככה שאין לך מה לעשות אלה רק restore המכשיר

gnir10
02/02/10, 18:38
תודה! :)

tomamitai
02/02/10, 19:09
אין לך מה לעשות,רק ריסטור יעזור לך,תלוי עם מה פרצת,אם פרצת עם blackra1n אז פשוט תיכנס לתוכנה ותלחץ עוד פעם make it ra1n.

nitaimis
02/02/10, 19:13
אם פרצת עם blackra1n אז פשוט תיכנס לתוכנה ותלחץ עוד פעם make it ra1n.

למה שזה יעזור?
הוא נתקע בלי סיסמה, זה לא שהוא כיבה את המכשיר.

yoleboss26
03/02/10, 12:49
הורדתי AndroidLock
שזה סוג של סיסמא בדף ראשי ואני לא יודע מה הסיסמא שלי..
בבקשה תעזרו לי!!

יש דרך בלי לעשות ריסטור (אבל זה רק עובד באייפון).
1.קח טלפון אחר, תתקשר לאייפון, תענה לשיחה מהאייפון ותלחץ על כפתור הבית.
2. כנס לסידיה ומחק את ההתקנה של ה-AndroidLock.
קראתי על זה היום בבוקר, אז חשבתי שלא יזיק לשתף אותכם בפתרון הזה שהועלה. :rolleyes:

עריכה:
מצאתי עוד דרך שאולי תעזור לך לפתור את הבעיה שלך:
1. חבר את האייפוד טאץ' למחשב שלך.
2. כנס דרך iFunBox לאייפוד.
3. כנס ל-Library, אח"כ ל-Mobile Substrate ולאחר מכן לתוך DynamicLibraries
4. מחק את הקבצים "AndroidLock.plist" ו-"AndroidLock.dylib" בלבד!

זהו תעשה ריבוט והמכשיר יעלה ללא הנעילה של ה-AndroidLock

*על אחריותך בלבד! (מקור - http://forums.macrumors.com).

oriX
03/02/10, 13:07
יש דרך בלי לעשות ריסטור (אבל זה רק עובד באייפון).
1.קח טלפון אחר, תתקשר לאייפון, תענה לשיחה מהאייפון ותלחץ על כפתור הבית.
2. כנס לסידיה ומחק את ההתקנה של ה-androidlock.
קראתי על זה היום בבוקר, אז חשבתי שלא יזיק לשתף אותכם בפתרון הזה שהועלה. :rolleyes:

עריכה:
מצאתי עוד דרך שאולי תעזור לך לפתור את הבעיה שלך:
1. חבר את האייפוד טאץ' למחשב שלך.
2. כנס דרך ifunbox לאייפוד.
3. כנס ל-library, אח"כ ל-mobile substrate ולאחר מכן לתוך dynamiclibraries
4. מחק את הקבצים "androidlock.plist" ו-"androidlock.dylib" בלבד!

זהו תעשה ריבוט והמכשיר יעלה ללא הנעילה של ה-androidlock

*על אחריותך בלבד! (מקור - http://forums.macrumors.com).

איפה מצאת את הפתרונות האלה?

yoleboss26
03/02/10, 13:51
כאן (http://forums.macrumors.com/showthread.php?p=9150519), אורי.

gnir10
03/02/10, 14:05
כבר עשיתי רסטור
תודה בכל מקרה

Original Prankster
03/02/10, 14:07
חחחח.. כבר חשבתי משהו חמור, תיצור איפוס או שתמצא משהו באינטרנט ותעשה גיבוי לפני ריסטור שתחזיר הכל לקדמותו חות מהאפליקצעה הזאת