מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : סידיה לאייפון 3gs



Break
24/01/10, 20:38
קניתי אייפון 3gs בסלקום ואני רוצה להתקין סידיה, איך עושים את זה?:D

yoleboss26
24/01/10, 21:26
בשביל להתקין את סידיה על מכשירך, אתה חייב לפרוץ אותו.
הנה המדריכים בשבילך:

חלונות: http://www.iphones.co.il/forum/thread103258.html
מק: http://www.iphones.co.il/forum/thread103772.html

nayman
25/01/10, 01:17
http://www.iphones.co.il/forum/thread118338.html
http://www.iphones.co.il/forum/thread118388.html

Break
25/01/10, 22:10
איך אני יכול לדעת אם המכשיר שלי הוא סים פרי, אני קיבלתי אותו מסלקום האם זה אומר שהוא סים פרי ???

yoleboss26
26/01/10, 08:04
בעקרון הוא לא סימפרי, אלא אם כן ביקשת שיפתחו לך אותו לסימפרי ושילמת (כ-80 ש"ח) עבור הפתיחה לסימפרי.

nitaimis
26/01/10, 15:33
במידה וקנית אותו בסלקום אל תעשה Unlock!!!

shail
26/01/10, 15:46
כל עוד אתה משתמש בקו של סלקום אתה לא צריך לעשות Unlock רק Jailbreak כפי שמפורט במדריך

nitaimis
26/01/10, 15:48
כל עוד אתה משתמש בקו של סלקום אתה לא צריך לעשות Unlock רק Jailbreak כפי שמפורט במדריך

גם אם אתה משתמש בעוד סימים של חברות אחרו עדיף לך לשלם 70-100 ש"ח לסלקום בשביל לפתוח את המכשיר לSimFree מאשר לעשות לו Unlock.

Break
27/01/10, 13:35
תודה לכולם !!!
אחלה תגובות
אחלה אתר
אחלה חברים !!!!! :-)

erez.sg
29/01/10, 11:53
מה ההבדל בין הרדסנו ובלק ריין?
יש איזו בעיה עם ה3gs? אמרו לי שצריך לפרוץ מחדש אחרי כל איתחול. זה נכון?

nati-va
29/01/10, 16:45
הרדסנו אמורה להיות יותר אמינה בלי באגים, אך זו גרסת בטא,
אני השבוע פרצתי את המכשיר שלי, ניסיתי עם רדסנו לא הצלחתי- אני מניח שזה בגלל שהגרסא עדיין בבטא, אני בסוף פרצתי עם בלקריין..
לבלקריין יש תופעות לוואי- לפעמים לא מזהה wifi (נפתר על ידי איפוס הגדרות רשת)
youtube, לא עובד (יש פיקס שמתקן)..

amostalmor
25/06/10, 13:51
http://www.iphones.co.il/forum/thread118338.html
http://www.iphones.co.il/forum/thread118388.html

שלום - יש לי מכשיר 3 Gs שהוא סים-פרי במקור, כנראה של סלקום, גירסה 3.1.3 המכשיר משבוע 43 - אני לא יודע איך עשו לו jb לשימוש בסידיה (קניתי יד שנייה). אני רוצה לשדרג לגירסה 4 אבל לאפשר הורדת סידיה ובעיקר אינסטולוס - מה עלי לעשות בבקשה?

Bar
25/06/10, 18:16
שלום - יש לי מכשיר 3 Gs שהוא סים-פרי במקור, כנראה של סלקום, גירסה 3.1.3 המכשיר משבוע 43 - אני לא יודע איך עשו לו jb לשימוש בסידיה (קניתי יד שנייה). אני רוצה לשדרג לגירסה 4 אבל לאפשר הורדת סידיה ובעיקר אינסטולוס - מה עלי לעשות בבקשה?

המכשיר שלך בוטרום חדש לכן עדיין לא יצא jb לבוטרום החדש למכשירי gs ...תאלץ לחכות קצת

amostalmor
26/06/10, 09:21
המכשיר שלך בוטרום חדש לכן עדיין לא יצא jb לבוטרום החדש למכשירי gs ...תאלץ לחכות קצת

תודה רבה. יש צפי ללוז ?

Bar
26/06/10, 11:47
תודה רבה. יש צפי ללוז ?

בינתיים לא