מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : בעיה | wifi, אני כבר מיואש.



yonis9999
18/01/10, 19:25
אז ככה, יש לי אייפוד דור שני 8 ג'יגה גירסה 3.1.2 פרוץ+הרשאות.
אז הבעיה שלי היא:
כשאני מחפש רשת wifi, הוא לפעמים מוצא לפעמים לא. ומה מצחיק? הראוטר מטר ממני.
כשאני צריך wifi אני מחפש וזה מוצא את הרשתות של כל השכנים שלי, חוץ משלי, זה ממש מרגיז כי של שכנים שלי הכל נעול.
והקטע הוא שהבעיה לא באייפוד שלי כי אח שלי מוצא עם הפלאפון שלו את הwifi, והוא מוצא גם על הלפטופ שלו, וגם חברים שלי שבאים אליי עם אייפוד מוצאים את הרשת שלי, רק אצלי הוא מוצא "רק מתי שבא לו".
אני תקוע עם הבעיה הזאת הרבה זמן ואני כבר מיואש, פניתי לפה כי אני יודע שאתם מבינים בזה יותר מכל פורום אחר, בבקשה תעזרו לי.

תודה, יוני.

ד"א, כבר ניסיתי לעשות איפוס הגדרות רשת וזה לא עושה כלום.

ItaiHay
18/01/10, 19:27
נסה הארד ריסט. (החזק את מקש הבית ומקש הכיבוי עד שהמכשיר נכבה ונדלק).

הבעיה היא ידועה בגירסא הזאת. יש האומרים שהיא נובעת בגלל הפריצה עם blackra1n, אבל המפתח של blackra1n אומר שזאת בעיה בגירסא.

אם לא עובד אני הייתי מסתדר עם זה עד שיוציאו תיקון.

yonis9999
18/01/10, 19:30
מה הארד ריסט עושה?

ItaiHay
18/01/10, 19:34
מה הארד ריסט עושה?

זה כמו לעשות restart למחשב אבל הוא עושה את זה בצורה שונה. אף מידע לא ימחק.

yonis9999
18/01/10, 19:39
לא עזר, יש פריצה אחרת? שהיא לא של בלק ריין? או שלא כדאי?

ItaiHay
18/01/10, 19:43
לא עזר, יש פריצה אחרת? שהיא לא של בלק ריין? או שלא כדאי?

אתה יכול לעשות רסטור לקובץ גירסא פרוץ. כלומר לעשות רסטור לקובץ שמכיל כבר את סידייה וכו.
כדי לוריד קובץ כזה כנס לפה:
http://www.iphones.co.il/forum/thread104144.html

אח"כ פשוט תכניס את המכשיר למצב DFU (החזק את כפתור הבית וכפתור הכיבוי ל10 שניות ואז תעזוב את כפתור הכיבוי עד שאייטונס מזהה אותו בתור מכשיר במצב recovery)
תחזיק את ממקש השיפט ותלחץ על הכפתור "רסטור" ותבחר בגירסא הפרוצה שהורדת.

אני ממליץ לך לחכות עד שאפל תתקן את זה. תחסוך את הסיבוכים.

yonis9999
18/01/10, 19:49
נכנסתי למה שהבאת לי לא הבנתי כלום, אני מעדיף לא לקחת סיכונים בעיניין הזה כי אני גם לא בטוח שזה יתקן, עוד דרך או לא?

ItaiHay
18/01/10, 19:55
נכנסתי למה שהבאת לי לא הבנתי כלום, אני מעדיף לא לקחת סיכונים בעיניין הזה כי אני גם לא בטוח שזה יתקן, עוד דרך או לא?

zהו הדרך לשנייה והאחרונה לעשות פריצה ללא blackra1n.

nayman
18/01/10, 20:00
הורד את getwifi free מהאפסטור
וחפש דרכה...

yonis9999
18/01/10, 20:48
מוצא מלא חוץ משלי, אני משתגע פה :\

michael89
18/01/10, 20:53
אולי זה קשור להגדרות של הראוטר שלך תנסה לשנות את הערוץ השידור שלו

yonis9999
18/01/10, 20:57
ניסיתי ל6 ו11 שום דבר לא עובד.
ושוב אני מזכיר, מכשירים אחרים מוצאים אותו.

nayman
18/01/10, 21:05
בעבר לא הייתה הבעיה הזאת? (בגרסאות הקודמות)

yonis9999
18/01/10, 21:20
ישר כשקניתי שמתי את הגירסא החדשה.

ItaiHay
18/01/10, 21:44
נסה ללכת לחיפוש רשת ואז ללחוץ "אחר" ולהקיש את הפרטים של הראוטר.