מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : בעיה|יש לי את הבעיה ב cydia כבר הרבה זמן ...



dinleib
17/01/10, 15:01
יש לי אייפון 3gs simfree ופרצתי עם blackrain התקנתי את cidya ואז מחקתי את ה blackrain
ואני לא יכול להיכנס לסידיה אפשר להתקין את בלקריין שאני יתקין את התוכנה הזאת rock משהו כזה.?

ZigZagEr
17/01/10, 15:37
כן, אין בעיה לפרוץ שוב עם blackra1n.
זה יחזיר לך את האייקון של ה blackra1n ותוכל משם להתקין Rock Your Phone.

dinleib
17/01/10, 15:47
אני צריך לעשות restor?

ZigZagEr
17/01/10, 15:48
לא. אין צורך.

dinleib
17/01/10, 15:50
פשוט להפעיל את התוכנה ?

ZigZagEr
17/01/10, 15:51
yep

dinleib
17/01/10, 16:01
עשיתי make it run וזה לא התקין לי את זה על האייפון

ZigZagEr
17/01/10, 16:09
מוזר.
אולי בגלל שהגירסא שלך 3.0.1 זה עובד שונה.
זה אמור היה לעשות את מה שאמרתי.

dinleib
17/01/10, 16:16
לא היא 3.1.2

ZigZagEr
17/01/10, 16:20
אז:
א) תעדכן את הפרופיל שלך, כי רשום לך שהגירסא שלך 3.0.1
ב) לא יודע. תחכה לתשובה ממישהו שהיתה לו בעיה דומה...
ג) אם אין לך כח לחכות אז פשוט תעשה ריסטור.

ניסיתי.

dinleib
17/01/10, 16:46
איך אני עושה ריסטור לאייפון ?
פשוט לוחץ על ריסטור ?
או שיפט ריסטור?

dinleib
17/01/10, 17:29
יש לי בעיה עכשיו... אחרי שעשיתי ריסטור
אין לי קליטה במכשיר..
איך אני מסדר את זה?

yoleboss26
17/01/10, 19:12
אם המכשיר שלך sf תכניס את הסים שלך לתוך האייפון ותעשה אקטיבציה דרך אייטונס.

harelevy
17/01/10, 19:54
תכבה תאייפון, תדליק ואז תפרוץ מחדש או שתעשה ריסטור מה שיותר מובן לך

nayman
18/01/10, 00:38
בצע בלקריין כאשר אייטונס סגור ודרך חיבור usb אחורי