מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : תקלה בהורדה בסידייה



S.O.S
17/01/10, 00:21
שלום,

אתמול נאלצתי לאתחל ולפרוץ מחדש את האייפון ועכשיו שאני מתקינה דברים בסידייה זה מבקש ממני בסיום ההתקנה לעשות אתחול.

פרצתי מההתחלה 6 פעמים וזה קורה שוב כל פעם.

מה אפשר לעשות?
תודה רבה

michael89
17/01/10, 00:25
אז לא הבנתי מה הבעיה?
אתה מתקיו משהו מסידיה ואתה עושה איתחול ואז מה?

S.O.S
17/01/10, 11:11
ברגע שאני מורידה משהו מהסידייה, בסיום ההורדה בתחתית המסך איפה שאמור להיות רשום - חזרה לסידייה יש לי reboot device ואז ברגע שאני לוחצת על זה על האייפון לא עובד אלא מראה תמונה של חיבור לאייטונס וברגע שאני מחברת את האייפון לאייטונס הוא אומר לי שאני חייבת לעשות ריסוטור

CIphone
17/01/10, 11:18
כנראה שיש לך אייפון חדש. את צריכה לפרוץ אותו מחדש כל פעם שהוא עושה ריבוט. פשוט לחבר למחשב ולהריץ את בלקריין. זה נורמלי שהסידיה מבקשת הפעלה מחדש

nayman
17/01/10, 11:44
התכוונת בוטרום חדש...

michael89
17/01/10, 14:34
כמו שכתבו לך אין צורך בריסטור להתעלם מאייטונס
ופשוט להפעיל שוב את הבלאקריין והוא יפתח אותו
בלי לאבד את התוכנות שהתקינו עליו

S.O.S
17/01/10, 15:26
אבל ברגע שאני אחבר את האייפון למחשב ואריץ את הבלאקריין האייטונס יבקש ממני לעשות ריסטור וכל מה שעל האייפון ימחק...

michael89
17/01/10, 19:23
תחברי את האייפון למחשב אייטונס יפתח תסגרי אותו
עכשיו את מפעילה את בלאקריין והמכשיר יפתח ולא תאבדי שום
תוכנה שהיה על המכשיר וגם האייטונס יזהה אותו כמו לפני זה
אל תדאגי תעשי כמו שאומרים לך יש פה אנשים שמבינים

CIphone
17/01/10, 20:03
התכוונת בוטרום חדש...

באייפונים החדשים יש בוטרום חדש :) אני לא נוהג לכתוב בוטרום למשתמשים חדשים כי הם לא יודעים מה זה

S.O.S
17/01/10, 21:37
אני יודעת שאתם מבינים, פשוט ניסיתי כבר וזה לא הלך כמו שצריך.

אני אנסה שוב...

תודה רבה לכולם על העזרה

S.O.S
17/01/10, 23:08
הצלחתי !!!!

שוב תודה אנשים טובים