מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : שאלה|בקשר ל-cydia באייפון שנקנה בפלאפון



gal_mania1912
09/01/10, 16:32
קניתי אייפון 3gs בפלאפון ואין עליו סידיה..
איך אני מתקין?

תודה מראש!!

איתי אליעזר
09/01/10, 16:36
יש מדיריכים לזה... אתה צריך לפרוץ את האייפון. תחפש במדריכים פריצה לאייפון שלך

gal_mania1912
09/01/10, 16:50
אבל זה לא ידפוק לי את העברית באייפון?

nayman
09/01/10, 16:58
http://www.iphones.co.il/forum/thread103258.html

העברית באה באופן מובנה מגרסה 3.0 על המכשירים שנמכרים בארץ יש גרסה 3.1.2
ככה שהעברית תישמר

מכיוון שמכשירי 3gs הנמכרים בארץ הם מעל שבוע ייצור 40 הם מכילים את הבוטרום החדש
ולכן בכל הדלקה מחדש של המכשיר תצטרך לפרוץ מחדש (הנתונים לא נמחקים פשוט אין גישה אליהם)

michael89
09/01/10, 16:59
לא זה לא ידפוק את העברית רק תוודא שאתה פורץ ולא עושה unlock
בקיצור את החלק של blacksnow אל תעשה רק את החלק של blackrain
הנה מדריך איך לפרוץ http://www.iphones.co.il/forum/thread103258.html

nati-va
09/01/10, 19:59
אני לא מבין מדוע אחד המנהלים לא פותח שרשור מרוכז לכל משתמשי האייפון החדשים..
לא נמאס לכם לחזור ולענות על השאלות האלו.

ItaiHay
09/01/10, 21:17
אני לא מבין מדוע אחד המנהלים לא פותח שרשור מרוכז לכל משתמשי האייפון החדשים..
לא נמאס לכם לחזור ולענות על השאלות האלו.

השרשור הזה נקרא חיפוש.
וד"א תלך לפורום מתחילים ואתה תראה שרשורים בנושא הזה.