מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : האם מומלץ לעדכן את ה-Mobile Substrate מהסידייה???



rongot84
06/01/10, 19:33
אני מנסה לעדכן את התוסף CategoriesSB שאמור ליצור "הרמוניה" טובה יותר עם הספרינגבורד והתוכנה קטגוריז אך בכל פעם שאני עושה זאת, האייפון נכנס למצב Safe Mode!!!

אני לא יודע מה הסיבה לכך וזה מאוד מטריד אותי!

האם יש סיכוי שלא עדכנתי את ה-Mobile Substrate מזמן גורם לכך לחוסר תאימות עם הספרינגבורד?

ובהזדמנות זו עוד שאלה,

האם זה בטוח לעדכן את ה-Mobile Substrate???
שמעתי כבר מאנשים פה בפורום כי לאחר עדכון הנ"ל היו להם בעיות וחלקם אף נאלמו לעשות ריסטור לאייפון (שזה משהו שאני ממש, אבל ממש לא רוצה או מעוניין בו...).

אני אשמח לתשובה מפורטת וברורה שתתייחס לבעיה שלי ולשאלה שלי.

תודה רבה לעוזרים!

Cyphers
06/01/10, 23:07
מומלץ תמיד לעדכן את ה- mobilesubstrate זה- framework ש= saurik כתב ומתחזק לכן כל בעיה שצצה הוא מייד שולף לה עדכון. בכלליות תשתדל תמיד להתקין עדכונים מומלצים.

rongot84
08/01/10, 10:15
ומה בנוגע לאותם אנשים שביצעו עדכון זה ולאחר מכן האייפון שלהם עלה עם בעיות?
אין לי חשק ברסטור לאייפון...

ומה לגבי השאלה הראשונה שלי...מישהו מכיר את התופעה/בעיה הזאת?

Cyphers
08/01/10, 13:33
אני מאמין שיש קשר בין השניים כי תוספים שונים מסתמכים על עידכוני mobilesubstrate שהוא framework לכל דבר. תעדכן את העדכונים הקריטיים.

rongot84
10/01/10, 22:21
מישהו פה עדכן לאחרונה את ה-Mobile Substrate לגירסה העדכנית ביותר ויצא מזה בשלום ללא באגים/ריסטור וכדומה?

אני חייב לדעת שהעדכון גירסה האחרון לא יצר בעיות לאנשים...

Cyphers
10/01/10, 22:23
מישהו פה עדכן לאחרונה את ה-mobile substrate לגירסה העדכנית ביותר ויצא מזה בשלום ללא באגים/ריסטור וכדומה?

אני חייב לדעת שהעדכון גירסה האחרון לא יצר בעיות לאנשים...

הוא מעודכן אצלי ואצל עוד מאות אלפי אנשים. אתה תמשיך לשאול את אותה שאלה ולקבל את אותה תשובה זה קצת ארוך ומייגע. או שתעדכן או שלא אבל תחליט על סמך כל הנתונים שקיבלת.

shaic
29/12/11, 14:51
שלום,
יש לי מכשיר 3GS גרסה 4.3.3 מארה"ב,פרוץ והכל טוב..
קראתי פה שמומלץ לשדרג את ה- mobile substrate דרך הסידייה.
בזמן ההתקנה כבה המכשיר ונשאר כדקה על מסך תפוח. כשעלה המכשיר נכנסתי שוב לסידייה על מנת להשלים את ההתקנה אבל הוא נותן לי הודעת שגיאה dpkg ושעליי לתקן זאת ידנית. חקרתי קצת ביוטיוב אבל מה שמצאתי זה רק דרך ifile שאין לי אותו על המכשיר וגם אין באפשרותי להתקין כי ברגע שאני מנסה להתקין כל דבר מהסידייה הוא מבקש ממני להסיר את כל הטוויקים שיש לי על המכשיר..
גם כשניסיתי להתקין את ה update שוב המכשיר קורס.
מה עליי לעשות?
תודה.

maorrvivo4
12/02/12, 18:54
כשאני מוריד משהו או מהסידיה או מאינסטלוס אז ניהיה לי אפליקציות לבנות שרשום באנגלית דברים איך אני מונע את זה

Noam
12/02/12, 19:09
אין להקפיץ פוסט לאחר שנתיים!
נעול!