מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : עזרה| הסידייה נפלה (ואין לי ssh)



Texture
30/12/09, 17:30
היי
סתכלו
אייפון גירסה 3.1.2 דור 3G
עכשיו הסידייה נפלה ובגלל שזה קרה אחרי שעידכנתי את האייפון לא הורדתי ישר OpenSSH
ככה שאני עכגשיו לא יכול להיכנס ל- WisCP
וגם יש עוד איזה תוכנה שאפשר להוריד ואז שמחברים את האייפון למחשב אז זה יעני מסדר את הסידייה
אבל גם זה לא עובד איך שאני לוחץ בתוכנה הפעל כזה אז זה עושה לי דו"ח שגיאות

e_noam
30/12/09, 17:42
תנסה להתקין rock ומשם את open ssh

Texture
30/12/09, 17:45
כה אני יודע
מישו אמר לי :p
אני מתקין עכשיו נקווה שיש שמה openssh

e_noam
30/12/09, 17:46
יש שם בטוח !!!

yoleboss26
30/12/09, 17:47
תתקין מרוק את Automatic SSH, את OpenSSH, ואת Toggle SSH.
יש הכל, בדקתי הרגע ממש! ;)

oriki77
30/12/09, 18:55
בהמשך לדיון, איך בדיוק להתקין את רוק?, אין לי את האייקון של BlackRa1n על האייפון(ככה שאני לא יכול להתקין דרכו), והרי סידיה לא עובד אז אני לא יכול להוריד דרך סידיה, אז איך אפשר?

שאלה נוספת : אם אני אתקין רוק רק לביינתים ואז אני אמחוק אותו לאחר שאני אסדר את הבעיה, זה יצור בעיות כלשהן?, כי שמעתי שאם מתקינים את שנייהם במקביל זה יוצר התנגשיות, בקיצור זה יצור בעיה?

yoleboss26
30/12/09, 19:06
אני משתמש בשניהם בו זמנית וזה לא מהווה בעיה כלשהי.
בקשר לשאלה איך להתקין אני באמת לא יודע מה הדרך..

oriki77
30/12/09, 19:53
יש דרך להתקין מחדש את BlackRa1n עצמו? או דרך אחרת בכלל להתקין את רוק?, אני בטוח שיש :)

תודה לעוזרים !

aviel-bs
30/12/09, 20:22
אני ניסיתי לפרוץ שוב ולהתקין בלאק ריין עוד פעם וזה לא עובד כאילו זה אומר שהכל בסדר וזה אבל בפועל באייפון אין כלום..
ככה שאני עכשיו מגבה בשביל ריסטור..

oriki77
30/12/09, 20:58
e-noam אתה מכיר אנשים שהשתמשו בתוכנה הזאת?
יש למישהו עוד פידבקים על מה שe-noam הביא?

או שאולי יש מישהו שממליץ על פתרון אחר?

aviel-bs
30/12/09, 21:05
באתר שהוא הביא אז יש תגובות של אנשים שעבד להם..
בכל אופן אני פשוט עשיתי ריסטור ופרצתי מחדש וזהו..
עכשיו הכל עובד ברוך ה' :)

oriki77
30/12/09, 21:19
אין פתרון אחר!? אם אני ברירה זה מה שאני אעשה, אבל אני בספק אם זה הפתרון היחדי.

שאלה במידה ואני מבצע ריסטור - איך אני מגבה את אנשי הקשר + התוכנות מסידיה? (כל השאר אני רואה שנמצא על האייטונס שלי, ככה שזה יסתנכרן אליו אוטומטית.)

aviel-bs
30/12/09, 21:27
אממ אתה יכול לנסות את הפתרון של ה-recover my cydia הזה או מה שזה לא יהיה..
למרות שאני גיליתי שריסטור זה לא כזה עניין גדול :)
טיפה מלחיץ אולי אבל דיי קצר בסה"כ בכל אופן,תחבר את האייפון ותעשה עליו קליק ימני ו-back up זה יגבה לך את האנשי קשר...
ולגבי תוכנות מסידיה תצטרך להוריד מחדש אין מה לעשות אבל לפחות זה יעבוד לך
הסידיה
בכל אופן
זה אמור לעבוד אבל זה שאתה ריסטור אתה מחליט על אחריותך אם לא יעבוד למרות שאין סיבה שלא יעבוד
בהצלחה.

oriki77
30/12/09, 21:33
אביאל, אני יודע שיש דרך לגבות את התוכנות, השאלה היא איך, אני זוכר שראיתי על זה טופיק פה :) מתישהו.

מישהו?

aviel-bs
30/12/09, 21:34
התוכנות מגובות לך ב-applications..
ברגע שסנכרנת הכל שם..
כשתסיים את הריסטור ותשתמש בגיבוי בשביל אנשי קשר אז תעשה סנכרון של אפליקציות והכל יתווסף(הרגע עשיתי את זה)

oriki77
30/12/09, 21:35
כנ"ל של סידיה? אני בספק.

aviel-bs
30/12/09, 21:37
כמו שכבר אמרתי.
אין דרך לגבות את התוכנות של סידיה לפי מה שידוע לי
חוץ מזה,יש לך הרבה דברים חשובים משם?

oriki77
30/12/09, 21:40
יש ויש, טוב אני אפתח נושא באייפון כללי.
תודה על העזרה!

yoleboss26
30/12/09, 21:43
יש ויש, טוב אני אפתח נושא באייפון כללי.
תודה על העזרה!

הנה הפתרון שאתה צריך לגיבוי אנשי קשר וכו'
http://www.inforall.net/products/ibu

aviel-bs
30/12/09, 21:44
על לא דבר.
שמחתי לעזור :)