מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : פתרון להתרסקות של Cydia



a2d
28/12/09, 22:01
כך הצלחתי בשני האיפונים להחזיר את Cydia לחייםי:

1. יש להתחבר דרך SSH אפשר באמצעות WinSCP למשל. ואז:
2. יש להכנס לנתיבvar/lib/apt/lists/ ולמחוק את כל הקבצים (או לגבות אותו במחשב) למעט הספריה partial
3. יש למחוק את הקובץ (או לגבות אותו במחשב) zodttd.list
4. לנתק את המכשיר הSSH ולהפעיל מחדש את Cydia

davidisraeli
28/12/09, 22:16
נשמה מסובך איפשר יותר פרטים?

a2d
28/12/09, 22:36
נשמה מסובך איפשר יותר פרטים?

אשמח אם תוכל לפרט מה לא ברור. לי נדמה שזה הכי פשוט שיש :confused:

a2d
28/12/09, 22:54
Ssh - זה secure shell שהוא פרוטוקול ליצירת חיבור מאובטח בין שתי מחשבים. זו תוכנה שיש להתקין דרך Cydia באיפון
WinSCP - תוכנה חינמית לWINDOWS שאפשר להוריד מכאן (http://winscp.net/eng/download.php) צריך גם לחפש במדריכים איך להשתמש באפליקציה למשל כאן
(http://www.iphones.co.il/forum/thread58215.html)אחרי התקנת שתי המרכבים הללו יש להכנס לספריות האומורות ולמחוק את הקבצים
זהירות לא למחוק יותר ממה כתוב....

נ.ב פתאום ראיתי שזו ההודעה הראשונה שלך אז הנה קצת הסברים:D

hofit_b
29/12/09, 10:37
עשיתי את מה שרשמת והסידיה עלתה ושיחזרה את כל הקבצים שמחקתי ומה שלא החזרתי בהתקנה מחודשת
אבל עכשיו כשאני מתחברת לאייטיונס יש לי הודעה שהסים שאני משתמשת בו לא מורשה (כאילו המכשיר לא נפתח עם אולטרהסנו למרות שהוא כן נפתח והאולטרהסנו מופיע לי בסידיה)
יש למישהו פתרון לזה?

hofit_b
29/12/09, 11:40
פתרתי את הבעיה, אם זה קורה לאנשים נוספים פשוט להכניס את הסים המקורי- במקרה שלי את הסים של at&t, עכשיו האייטיונס יזהה את המכשיר, לאחר מכן ניתן להחזיר לסים שבו משתמשים בארץ וזהו, הבעיה נפתרה

ykohavix
29/12/09, 21:40
This is 100% working

Navigate to the /var/lib/apt/lists/ folder. Delete the 3 x zodttd files
Navigate to /private/etc/apt/sources.list.d Delete the zodttd file
Then launch cydia.
Yuval

moshiko2312
30/12/09, 00:11
תודה רבה כל הכבוד :-)

margan_ron
30/12/09, 08:16
מה אני עושה אם אין לי ssh מותקן באייפון?? איזה אני מסדר את הסידיה?

tzahim01
30/12/09, 15:47
מה אני עושה אם אין לי ssh מותקן באייפון?? איזה אני מסדר את הסידיה?

מצטרף גם לי אין openssh פרצתי מחדש עם BLACKRA1N
וגם האייקון הזה קורס לי .
g3 sim free 3.1.2
גרסא אחרונה ...

מה לעשות ?
וכל זה נראה לי אחרי שהתקנתי את המקלדת החכמה של טום ציקל ...
לא בטוח זו השערה ...

Ronle
31/12/09, 08:37
בשעה טובה נפתרה הבעיה.
להלן סדר הפעולות שעזרו לי:
1.השתמשתי בפתרון הבא של מחיקת הרשומות של הסידיה לפי הלינק הבא-
http://www.iphones.co.il/forum/thread114274.html
בנוסף מחקתי גם את הסורס של yellowsnow
2.הרצתי את הקובץ FIXCDYIACHACE
3.לחצתי שוב באייפון על האפליקציה של Blackra1n והתקנתי את CYDIA שוב
4.פתחתי את CYDIA והופיע לי לעדכן עדכון קריטי – עדכנתי ומפה כל השאר היסטוריה.

tzahim01
31/12/09, 09:19
יש אפשרות להגיע לקבצים האלו עם cyder???

ישנה אפשרות למחוק את כל הסידיה ואז להתקין אותה מחדש ע"י blackra1????

כי גם blackra1 קורס לי ...