מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : סידיה התקנה והסרה



Slidead
27/12/09, 17:30
שלום,

יש לי מכשיר חדש מאח הרשתות בארץ ורציתי לדעת האם לאחר התקנת הסידיה, יש אפשרות פשוט להסירה מבלי לעסות restore?
הכוונה, פשוט להסיר אותה כמו כל אפליקציה ולחזור למצב של אייפון "חוקי" עם התוכנות ה"חוקיות"?

yoleboss26
27/12/09, 17:53
לא, חייב לעשות ריסטור כדי שתחזור להיות עם אייפון באותו מצב כמו שקיבלת אותו.

mr-anderson
28/12/09, 10:06
לא נכון! כנס לתוכנת בלק ריין יש שמה אפשרות של למחוק את סידיה. אבל למה אתה רוצה למחוק אותו?

mr-anderson
28/12/09, 10:10
טעות שלי צודק גבר, נכנסתי פעם נוספת לבלק ריין, יש שם אפשרות רק למחוק את בלק ריין. הייתי רוצה לערוך את ההודעה הקודמת אך אין אפשרות כזאת כשאתה גולש דרך האייפון. אולי תעשו אפשרות כזאת...?

Slidead
28/12/09, 11:24
או.קיי, מה זה אומר למחוק? האם זה מבטל את הפריצה מבלי לעשות ריסטור?

מה שאני חותר אליו זה:
האם ע"י הסרת הבלק ריין \ סידיה מבלי לעשות ריסטור, אפשר לעקוף את הצורך בחיבור האייפון למחשב אחרי כיבוי?

yoleboss26
28/12/09, 12:44
רק ע"י ריסטור נקי מאייטונס של המכשיר ניתן למחוק את סידיה ואת הפריצה, ובעצם לחזור לעבוד עם האייפון בדיוק איך שקיבלת אותו ביום שרכשת אותו בחברה הסלולרית, וכך גם כן לעבוד עם המכשיר בלי הרצת blackra1n על כל כיבוי והדלקה של האייפון.

mr-anderson
28/12/09, 12:49
כמובן, רק שזה לא יהיה פרוץ וכל פעם שתנסה להעתיק לאייפון (ע"י סנכרון אפליקציות) תוכנה שהורדת מגוגל או רפידשייר זה יעשה לך את שגיאה Ex8008001, ואותו אפשר לעקוף רק אם אפ סינק, שאותו ניתן להוריד מסידיה, שאותו ניתן להתקין רק עם בלק ריין...

אלא אם אפשר איכשהו להעתיק למחשב את אפ סינק ולהעתיק אותו מחדש לאייפון אחרי ריסטור.
זה אפשרי?

yoleboss26
28/12/09, 13:11
AppSync = פריצה. המשוואה היא די פשוטה...

Slidead
28/12/09, 15:16
רק ע"י ריסטור נקי מאייטונס של המכשיר ניתן למחוק את סידיה ואת הפריצה, ובעצם לחזור לעבוד עם האייפון בדיוק איך שקיבלת אותו ביום שרכשת אותו בחברה הסלולרית, וכך גם כן לעבוד עם המכשיר בלי הרצת blackra1n על כל כיבוי והדלקה של האייפון.

או.קיי, האם אחרי שאני מבצע ריסטור אני מאבד את כל המידע שהיה לי על האייפון?
אפליקציות? אנשי קשר, תמונות, מוזיקה?

תסלחו לי אם השאלות מעפנות, אני חדש ומנסה להבין את ההשלכות...

yoleboss26
28/12/09, 15:18
כן, ריסטור משמיט את כל המידע שיש על המכשיר. ממולץ לעשות גיבוי לפני פעולת ה-Restore.

mr-anderson
28/12/09, 15:25
בק אפ דרך אייטיונז יגבה את אנשי הקשר שלך, ההערות שלך בלוח שנה, נראה לי שגם הודעות טקסט אבל לא בטוח, את התוכנות שלך אך בלי השמירות או מידע פנימי בתוך התוכנה, ובעקרון אתה יכול להיכנס לכונן החדש שנוצר לך (דרך המחשב שלי) כדי להעתיק את התמונות ובכך לגבות גם אותם...