מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : יש לי בעיה עם העברת אפלקיציות, עזרה בבקשה



stanik24
13/12/09, 14:12
התקנתי את הגרסה 3.1.2, ופרצתי אותה דרך בלקריין, פתחתי הרשאות כפי שעשיתי בעבר והורדתי את פתיחת ההרשאות לגרסה 3.1, עכשיו כשאני מסנכרן את האייפוד עם האייטונס רק חלק מעוד מועט מהאפלקציות עוברות אליו, במחשב אני רואה שהאפליקציה אכן נמצאת על המכשיר אך באייפון לא מופיע לי המשחק, המשחקים: worms, ferrairiGT, flight contro כן עובדים אך משחקים כמו הפוקט גוד לא עוברים אל האייפוד.. מישהו יכול לעזור בבקשה? תודה מראש! (אני חייב לציין שרוב המשחקים לא עוברים.. ורק 3-4 מתוך הרשימה שלי עובדים על האייפוד)

stanik24
13/12/09, 14:12
שכחתי לציין שהתקנתי גרסה 3.1.2

pomiki
13/12/09, 14:15
המשחקים הם באותו מיקום שהיו קודם או שהזזת את התיקייה שלהם?
כלומר לפני שהעברת אותם הם סתם דוגמא היו על הדסקטופ ואז משם לקחת לאייטונס ואחר כך העברת את התיקייה שלהם למקום אחר סתם דוגמא לכונן c אולי או מקום אחר?

stanik24
13/12/09, 14:31
לא לא נגעתי בהם. הם באותו המקום.. אין לי אפילו מושג איפה הם באמת..

stanik24
13/12/09, 14:32
האייטונס מזהה אותם וזה מראה לי בהדגמה של האייפוד שהמשחק עבר והוא נמצא אבל הוא לא באמת מופיע באייפוד עצמו

Roy.c
13/12/09, 14:38
זה יכול לנבוע גם מאפליקציות פגומות, אני מנחש שהם פרוצות נכון?
אם כן, חפש מקור אחר להוריד את המשחקים הללו...

*אם אתה מתקשה דבר איתי בפרטי...

stanik24
13/12/09, 14:41
האפליקציות בסדר גמור הן עבדו מצויין בגרסה הקודמת, בנוסף ניסיתי להוריד מחדש והחדשות גם לא נכנסות...

אני חושב שיש בעיה של כניסה של כל המשחקים לאיפוד ויש פה כמה יוצאי דופן, אני חייב לציין שיש לי 2 גרסאות של פרינג שהורדתי בצורה חוקית מהאייטונס ורק אחת מהן נכנסה.. אז ככה שכנראה אין הבדל בין האפליקציות הפרוצות לרגילות

stanik24
13/12/09, 14:44
הא עוד משהו שאולי יש לזה השפעה.. ראיתי המלצה באחד האתרים שלאחר הפריצה להתקין את הרוק יור אייפון ומשם להתקין את הסידייה ולא ישירות דרך הבלקריין וזה מה שעשיתי.. יכול להיות זה גרם לבעיה?

Roy.c
13/12/09, 14:48
אני לא חושב, אני התקנתי ישירות מהבלקריין ועד עכשיו עובד לי יופי... (טפו טפו ועוד פעם טפו!:))
בכל אופן, זה לא נראה לי בכלל קשור בפריצת משחקים כיוון שאם משחקים פרוצים עובדים לך אין סיבה שמשחקים פרוצים אחרים לא עובדים לך...
כמו שאמרתי, תנסה לחפש מקור אחר לאפליקציות האלו או שתוריד מהאפסטור!

stanik24
13/12/09, 14:56
טוב תודה בכל מקרה.. אני אנסה לעשות את כל התהליך מההתחלה והפעם אני אעשה עם ריקברי מוד.. אולי זה ישפיע על משו.., תודה לרוי ולפומיקי :)

IGALMAY
13/12/09, 15:02
תוריד openssh מסידיה והכל יעבוד בסדר גם אצלי היה את אותה הבעיה בעידכון האייטונס