מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : איך מבדילים בין iPod Touchדור3 לiPod Touch דור2



yossiv69
07/12/09, 12:50
איך מבדילים ויזואלית
מדובר בiPod Touch 8GB
תודה

oriX
07/12/09, 12:54
אין פה מה להבדיל
8gb זה דור שני

yossiv69
07/12/09, 12:59
גם דור 3 בא עם 8gb
לא?

oriX
07/12/09, 13:03
גם דור 3 בא עם 8gb
לא?

לא

simple
07/12/09, 13:09
ויזואלית אין הבדל

דור 3

מגיע בנפחים יותר גדולים מ 8 גיגה

yossiv69
07/12/09, 13:10
תודה רבה

oriX
07/12/09, 13:28
או עם אוזניות עם שלט
ויש כמה דרכים לבדוק דרך הקופסא לראות אם זה 3g או 2g

gun007
07/12/09, 20:20
*טעות שלי לא ראיתי שכתבת ויזואלית (בכל מקרה זה הדרך לבדוק גם לא ויזואלית)

שאתה מחבר את המכשיר למחשב ופותח את האייטונס אמור להיות לך דגם המכשיר , אם זה מתחיל ב mc אז זה המכשיר החדש יותר והוא איננו ניתן לפריצה כעת! ואם כתוב mb אז זה הדגם הישן והוא ניתן לפריצה!

ויזואלית זה האוזניות בעיקר אם אני לא טועה.

stav96
08/12/09, 23:21
מדריך לגילוי דור האייפוד/אייפון (http://www.iphones.co.il/forum/thread109099.html)

בבקשה

oriX
09/12/09, 14:42
מדריך לגילוי דור האייפוד/אייפון (http://www.iphones.co.il/forum/thread109099.html)

בבקשה

המדריך ארוך מידי בשביל משהו שאפשר לעשות רק אם מסתכלים על הקופסא. מספיק לראות שבגב הקופסא רשום "apple earphones with remote" אתה יודע שזה דור שלישי

stav96
09/12/09, 15:07
המדריך ארוך מידי בשביל משהו שאפשר לעשות רק אם מסתכלים על הקופסא. מספיק לראות שבגב הקופסא רשום "apple earphones with remote" אתה יודע שזה דור שלישי

א. לא כולם שומרים את הקופסא.
ב. מה אם זה דור ראשון? חוץ מהאנטנה שבדור שני היא עגולה ובדור ראשון היא מרובעת (וגם את זה לא כולם יודעים) אין שום דרך להבדיל... =)

Fearme
09/12/09, 15:11
א. לא כולם שומרים את הקופסא.
ב. מה אם זה דור ראשון? חוץ מהאנטנה שבדור שני היא עגולה ובדור ראשון היא מרובעת (וגם את זה לא כולם יודעים) אין שום דרך להבדיל... =)

כפתורי ווליום?

oriX
09/12/09, 15:41
א. לא כולם שומרים את הקופסא.
ב. מה אם זה דור ראשון? חוץ מהאנטנה שבדור שני היא עגולה ובדור ראשון היא מרובעת (וגם את זה לא כולם יודעים) אין שום דרך להבדיל... =)

אני מאמין שמי שקנה את האייפוד לאחרונה (דור שלישי) שמר על הקופסא. מי שיש לו דור שני או ראשון ההבדלים הם די מובהקים ואין צורך בתוכנה.

KhaskiN
12/12/09, 08:50
כמו שכבר מישהו אמר...
אם הדגם מתחיל ב MC אז יש לך דור שני.. שיצא ביחד עם הדור השלישי.. בעזרת blackra1n האחרון ניתן לפרוץ אותו.. אבל בכל פעם שתפעיל את המכשיר מחדש תצטרך לפרוץ אותו מחדש.