מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : לא מצליח לפרוץ יפוד דור 2



fgirl
01/12/09, 09:42
שלום
אני מנסה לפרוץ את ה איפוד לגירסה 3.1.2
המכשיר היה פרוץ אם גירסה 3.0
הורדתי דרך איטונס את פעולת הריסתור לגירסה 3.1.2 הוריד תקין
ביצעתי ריסטור מלא ונקי
לאחר מכן הרצתי את ה בלקרא1נ העדכני
המכשיר נכנס ל ריסטור מוד ,לא מראה את התמונה ,נשאר ב ריסטור מוד
וזהוא
אני לוחץ על ה מקש העליון המכשיר חוזר ל מצב תקין מנסה שוב וחוזר על אותה הבעיה
ניסיתי מספר פעמים לעשות ריסטור עשה תקין ושוב מנסה לפרוץ ושוב אותה בעיה
ניסיתי את כל האפשרויות שיש בפורום לא עזר
מדובר על אופוד דור 2 8 גיגה
כרגע המכשיר מריץ גירסה 3.1.2 לא פרוץ האם יש פיתרון

nzigi
01/12/09, 12:35
סתם שאלה... היה לך גירסה 3.0 ועידכנת ל3.1 וזה עבד חלק? אמנם נכון לא פרצת, אבל העדכון של הגירסה דרך האייטונס עבד חלק?? כי זה בדיוק מה שאני רוצה לעשות, ומפחד שישתבש משהו אם אני אעדכן מגירסה 3.0 ל3.1... עובד לך רגיל בלי פירצה? בלי שיבושים?

fgirl
01/12/09, 13:25
לא היתה לי גירסה 3.0 אם פריצה ועידכנתי ישר ל3.1.2 כאשר עובד המכשיר בסדר אם גירסה זו אבל לא נפרץ

TheKiller=IL=
01/12/09, 13:39
אני עם דור 2 פרוץ בלאקריין ועובד מצויין...
זה ממש מוזר מה שאתה אומר...
באיזה שלב בדיוק נתקע ?

nzigi
01/12/09, 13:44
לא היתה לי גירסה 3.0 אם פריצה ועידכנתי ישר ל3.1.2 כאשר עובד המכשיר בסדר אם גירסה זו אבל לא נפרץ

זה היה הגירסה הראשונה שלך? ז"א גם החומרה עצמה [האייפוד במקור] היא דור שלישי? או שהיה לך כמוני דור שני מלכתחילה?

fgirl
01/12/09, 16:25
המכשיר נכנס ל מוד צריבה לאחר שאני מריץ את התוכנה ומקיש תוריד גשם
לאחר מכן הוא מראה מצב של כבל usb שזה תקין ולאחר מכן בימקום התמונה יש מסך שחור והמכשיר לא מגיב למרות שתוכנת הפריצה מראה שסימה את הפעולה
כאשר עולה ה יוטיון לאחר מכן הוא רושם שהמחשיר במצב restore
מספיק שאני לוחץ על כפתור ההפעלה העליון המכשיר נכבה ונדלק במצב תקין
אבל ללא תוכנות ה כסדיה
אני רוצה לציין שאני עובד עם מחשב בעל port usb 1.1
לא שזה נראה לי בעיתי כי כל הצריבות ועידכון הגירסה ל 3.0 ו 3.1.2 הותקנו ללא הודעות שגיאות

TheKiller=IL=
01/12/09, 17:58
שאתה מחבר את האייפוד למחשב תסגור את ה itunes וכל מה שקשור אליו דרך task menager
ותנסה

fgirl
01/12/09, 20:36
כל מה שנאמר כאן נוסה כולל מספר של restore
סגירה של איטיונס מtask manager
כל מה שנכתב כאן בעבר ניבדק ללא הצלחה

danwal
03/12/09, 14:54
אוף גם לי זה קורה וקרה ולא הצלחתי אז נישארתי לבנתיים עם 3.0