מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : נעלמו לי כל הסורסים והתוכן ב- Cydia,מה עושים?



KingRyu
30/11/09, 22:57
לא יודע אני בא עכשיו כזה להיכנס לסידיה ואז אני מתקבלות שני ההודעת האלה,

יש ברשותי iPhone 3Gs 16GB SIM FREE שנפרץ בישראל v3.0

http://img268.imageshack.us/img268/5061/51459641.jpg

http://img215.imageshack.us/img215/1275/20771835.jpg

ואני בא להיכנס לסורסים בסידיה הכל ריק, אין כלום..
מה זה מה קרה ?

*חיפשתי בפורום בכל מיני אשכולות ראיתי אנשים שציינו שעשו הפעלה מחדש למכשיר וזה הסתדר-אצלי עשיתי זה לא הסתדר.
ראיתי גם שמשהו אמר שזה מסתדר לבד-אצלי שום דבר לא הסתדר לבד.
ראיתי עוד אחד שרשם שהוא ביצע רסטור וזה עובד-אני לא רוצה לעשות רסטור.

מה אפשר לעשות? משו ? עזרה בבקשה..

maors3
11/12/09, 06:57
מיצטרף לשאלה מה עושים?
גם לי אותה בעיה עזרה בבקשה.

KingRyu
13/12/09, 11:42
טוב הפתרון היחיד שהיה לי זה לפרוץ את המכשיר שוב פעם לגירסא חדשה יותר 3.1.2

אז פרצתי אותו מחדש עם custom fireware שמשהו עלאה לרשת לגירסאת 3.1.2 3GS 16GB

פרצתי את המכשיר ביצעתי רסטור עם ה- ITUNES לקובץ custom fireware וזהו טען והכל עבד וגם היה סידייה.

inbalula
13/12/09, 15:37
הי, יש לי בעיה דומה, אם תקרא את תוכן השגיאה תראה שיש דיווח על קבצים כפולים. ניתן להיכנס למיקום שמופיע בהודעה דרך winscp או דרך ifile ופשוט למחוק את הקבצים הכפולים ואז זה מסתדר. אצלי הבעיה החלה כאשר הוספתי סורס שגוי, קבלתי את ההודעה שאתה מקבל וכל פעם אני מוחקת מחדש את הקבצים הכפולים והקבצים של הסורס השגוי שהוספתי (שעליהם אגב אין הודעה, אבל איתם התחילה הבעיה) ואז זה מסתדר ובהמשך זה שוב חוזר ואני שוב מוחקת וחוזר חלילה. אולי לא פיתרון אידיאלי אך עדין אפשר להמשיך לעבוד עם סידיה וללא ריסטור. אם למישהו יש פיתרון יותר טוב, אשמח לשמוע על כך בעצמי...

KingRyu
13/12/09, 23:06
הי, יש לי בעיה דומה, אם תקרא את תוכן השגיאה תראה שיש דיווח על קבצים כפולים. ניתן להיכנס למיקום שמופיע בהודעה דרך winscp או דרך ifile ופשוט למחוק את הקבצים הכפולים ואז זה מסתדר. אצלי הבעיה החלה כאשר הוספתי סורס שגוי, קבלתי את ההודעה שאתה מקבל וכל פעם אני מוחקת מחדש את הקבצים הכפולים והקבצים של הסורס השגוי שהוספתי (שעליהם אגב אין הודעה, אבל איתם התחילה הבעיה) ואז זה מסתדר ובהמשך זה שוב חוזר ואני שוב מוחקת וחוזר חלילה. אולי לא פיתרון אידיאלי אך עדין אפשר להמשיך לעבוד עם סידיה וללא ריסטור. אם למישהו יש פיתרון יותר טוב, אשמח לשמוע על כך בעצמי...

איזה גירסא יש לך ?
לי היה גירסא 3.0 אז כבר ביצעתי שדרוג לא כזה היה איכפת לי :)

maors3
14/12/09, 20:02
ואצלי היתקנתי את ה ssh דרך מסך הבית של סידיה אבל רק אחרי ארבע פעמים זה היסתדרץ

KingRyu
14/12/09, 22:21
הי, יש לי בעיה דומה, אם תקרא את תוכן השגיאה תראה שיש דיווח על קבצים כפולים. ניתן להיכנס למיקום שמופיע בהודעה דרך winscp או דרך ifile ופשוט למחוק את הקבצים הכפולים ואז זה מסתדר. אצלי הבעיה החלה כאשר הוספתי סורס שגוי, קבלתי את ההודעה שאתה מקבל וכל פעם אני מוחקת מחדש את הקבצים הכפולים והקבצים של הסורס השגוי שהוספתי (שעליהם אגב אין הודעה, אבל איתם התחילה הבעיה) ואז זה מסתדר ובהמשך זה שוב חוזר ואני שוב מוחקת וחוזר חלילה. אולי לא פיתרון אידיאלי אך עדין אפשר להמשיך לעבוד עם סידיה וללא ריסטור. אם למישהו יש פיתרון יותר טוב, אשמח לשמוע על כך בעצמי...

דרך מה שאת אומרת זה לגמרי נכון, אחרי שניכנסתי למיקום ההודעה
...var/lib/apt/lists/repo666

הוא באמת מראה לי כל סורס מוכפל, למה באמת זה קורה :\ אני מאמין שזה גם אחרי שמכניסים כנראה סורס מסוים לא תקין.

מצ"ב צילום מסך,איזה מבין הסורסים אני צריך למחוק ואיזה להשאיר ?

KingRyu
14/12/09, 22:42
טוב עדכון קטן,אחרי חיפוש ברשת מצאתי אני מקווה פתרון,
http://www.topiphoneresource.info/cydia-crashes-when-loading/

Ronle
30/12/09, 16:01
יש לי פחות או יותר את אותה בעיה.
הפתרון מעלי לא עזר לי.
למישהו יש הצעות?

תודה מראש