מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : באגים| ה- iMac-ים החדשים ובעיות קליטה באייפון



natish
25/11/09, 09:45
‏באגים| ה- iMac-ים החדשים ובעיות קליטה באייפון

האייפון עדיין עם בעיות רשת למרות עידכון 3.1.2 והאיימקים החדשים עם מעבדי ה- i7 מגיעים תקולים. אפל נא להתעורר.


‏http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2009/11/2009-11-24deadimac1.jpg

רוב אם לא כל המוצרים של אפל עוברים סינון קפדני ובדיקת איכות מחמירה. אפל לא מעוניינת לסכן את שמה הטוב ואת שם המותג שלה בבעיות חומרה או תוכנה ולכן היא נוטה לבחור את השותפות שלה באופן די קפדני ומחמיר. אבל גם אפל מפשלת לפעמים גם אם זה לא באופן מכוון. לאחרונה עם השקת מחשבי האיימק החדשים 27 אינץ' עם מעבדי ה- i7 עולה כי חלקם מגיעים פגומים.

האתר engadget מדווח כי נראה שחלק מאותם מפלצות חומרה שכיום הם מחשבי המק החזקים ביותר של אפל מגיעים כשמסך שלהם סדוק/שבור או שהם בכלל מתים או כפי שהאתר קורא להם Dead On Arrival או בקיצור DOA. כך עולה לפחות מבדיקה בפורומי התמיכה של אפל ונראה שגם האתר עצמו קיבל מחשב "מת" שלא עושה Boot. זוהי כנראה בעייה נקודתית בקו ייצור ספציפי ובמשלוח מסוים בו כנראה עקב טיפול לא טוב במסכים הם נסדקו. אז מי מכם שרצה לרכוש איימק i7 שיחכה או שלא ירכוש נכון לעכשיו בארה"ב.

בעיות הקליטה של האייפון
וגם האייפון ממשיך לעשות בעיות קליטה כאשר נראה שבעיית חיפוש הרשת של המכשיר לא עברה לאחר עידכון גירסה 3.1.2 ויש מספר רב של משתמשים שמתלוננים בפורומי התמיכה על כך שהמכשיר שלהם פתאום מאבד קליטה ומחפש רשת או שלאחר יציאה ממעלית או מקום אחר ללא קליטה המכשיר לא מצליח להתחבר לרשת הסלולרית שלו.

על פי הנראה הבעיה היא לא בעיה של רשת מסוימת ולא של רשת סלולרית מסויימת מאחר ומשתמשים מ-3 המפעילות הגדולות ביבשת אמריקה הצפונית: AT&T, Telus ו-Rogers התלוננו על התקלה הזו. בינתיים אפל לא מצאה פיתרון לבעיה אבל סביר להניח שהעניין יטופל בעידכון הגירסה הבא. גם כאן בארץ התופעה קיימת עם חלק מהמכשירים ועל פי פורומי התמיכה של אפל נראה שהבעיה מתחילה אחרי שדרוג לגירסה 3.1 ו-3.1.2.

http://www.xannytech.net/wp-content/uploads/2008/08/iphone_no_service.jpg

jungovila
25/11/09, 10:17
גם לי יש בעיה כזו של קליטה וחשבתי שזה בגלל ה-Blackra1n

chertok
25/11/09, 10:22
הבעיה אם הקליטה היתה קיימת עוד מזמן ,הרבה לפני ה 3.1

natish
25/11/09, 10:31
גם לי יש בעיה כזו של קליטה וחשבתי שזה בגלל ה-Blackra1n

Blackra1n לא גורם לבעיות קליטה (עד כמה שידוע לי) אלא לבעיות wifi.

kenlo11
25/11/09, 10:35
לאחר העדכון ל 3.1.2 גם לי לפעמים פתאום נעלמת הקליטה לאיזה רבע או חצי שעה ואחרי זה היא חוזרת
בעסה

manor
25/11/09, 11:09
אולי זה עונה על השאלה? אומרים שהקליטה מראה קליטת edge מקושחה 2.1 ואפל שינו את הקווים של הקליטה. בקיצור תראו את הסרטון הזה.

hZ0NkLqh3nU

AmitG
25/11/09, 14:15
אני עדיין על 2.0.2.
תקראו לי מיושן, תצעקו עלי "תעדכן כבר!" וכו', אבל לאחר כל עדכון של אפל, שבו אני אומר לעצמי שכדאי לעדכן, אני מגלה בעיות קריטיות ומהותיות (טלפון ללא קליטה של רשת סלולארית = לבנת חבלה, ובעיות wifi בבחינה זו הן רק "צרות של עשירים").
אני שמח להגיד שאומנם אני על 2.0.2, אבל ל-ע-ו-ל-ם לא חוויתי בעיות רשת / wifi / בלוטוס וחברים אחרים. המכשיר פשוט עובד ללא דופי (טפו טפו טפו :-))
לכן נראה לי שאני נשאר לצמיתות על אותה גירסא (לפחות עד שאקנה מתישהו את ה- 3gs).

meirzr
25/11/09, 14:33
אם זה מתאים לצרכיך. דיינו.

natish
25/11/09, 14:41
אולי זה עונה על השאלה? אומרים שהקליטה מראה קליטת edge מקושחה 2.1 ואפל שינו את הקווים של הקליטה. בקיצור תראו את הסרטון הזה.


בדקתי את העניין ומסתבר שזה נכון.
קליטה של 5 קווים כשהמכשיר מונח על השולחן הופכת לקליטה של 2 קווים כשאני אוחז את המכשיר בחלק התחתון שלו.

עניין האנטנה בחלק התחתון של המכשיר היה ידוע לי אבל ידעתי שזה עד כדי כך משפיע על המכשיר עם רשת 3g. עם האייפון 2g זה לא היה כל כך בולט.

פו@פו
25/11/09, 16:49
גם לי הייתה בעיית קליטה וגם בגירסה 3.0 אבל נראה לי שהבעיה נפתרה ברגע שלא אישרתי את העידכון של המפעיל שקופץ בסוף העידכון.
לי נפתרה הבעיה ואני כרגע בגירסה 3.1.2

manor
25/11/09, 18:26
למען האמת. לא גיליתי הבדל בין קליטה של 5 קווים ל-2 קווים.
בשניהם שומעים אותו דבר, מחייג מהר, ואין ניתוקים.

wizzra
25/11/09, 20:28
פחות קווים == יותר קרינה מהמכשיר כי הוא מנסה לפחות על הקליטה הנמוכה אז הוא מגביר את האות חיפוש.