מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : דיון | רשת Ad-Hoc תחת Windows 7



Cyphers
08/11/09, 22:46
לדיון בנושא http://www.iphones.co.il/forum/thread107074.html נא לפרסם כאן בלבד.

noamkoko
26/01/10, 18:08
אחרי שאני לוחץ על Create an ad hoc network זה רושם לי:
An unexpected error occurred
עשיתי Diagnose אבל הוא לא זיהה את הבעייה =\
יש לך מושג מה עושים?
אני מת להצליח את זה חיפשתי דרך לעשות משהו כזה כבר מלפני שנה, אני צריך את זה למחשבים אחרים או בבצפר.

Cyphers
27/01/10, 13:29
שלח screenshot

noamkoko
27/01/10, 20:26
עריכה: לא חשוב, הבעייה היא שהכרטיס רשת שלי במחשב הוא לא אלחוטי אז לקחתי אחד שמחברים עם USB וזה עובד מצויין! תודה :)



שלח screenshot

הנה:

http://img687.imageshack.us/img687/8876/capturebo.png

Cyphers
27/01/10, 23:16
עריכה: לא חשוב, הבעייה היא שהכרטיס רשת שלי במחשב הוא לא אלחוטי אז לקחתי אחד שמחברים עם USB וזה עובד מצויין! תודה :)


מצחיק אתה. :)

alexm
08/03/10, 11:37
יש גם אפשרות לעשות את זה גם בWindows XP, אני לא ארשום מדריך שלם, אבל הרעיון הכללי הוא:
דואגים שיהיו מוגדרים 2 חיבורי רשת (אחד זה החיבור לאינטרנט, והשני זה כרטיס הרשת האלחוטי)
נכנסים לחיבורי רשת (Network Connections)
מסמנים את 2 החיבורים, לוחצים על הכפתור הימני של העכבר ובוחרים "Bridge Connections".

תהנו... :)

yoossie
19/09/10, 20:23
הי!!
עבדתי עלפי כל השלבים במדריך עד הקטע של שלב 6.. יש שם ללחוץ על משהו וזה לא מופיע לי..(לא מופיעה לי השורה שכתוב עליה : Turn internet connection sharing ) אבל בכל אופן הוא הגדיר לי את הרשת ..
אבל הבעיה היא שאני מוצא את הרשת והכל רק שהוא לא נותן לי לגלוש ברשת דרך האייפוד..
כאילו כשאני נכנס ךספארי הוא כותב לי שאין חיבור!! למרות שהתחברתי ומופיעה לי הסימן שזה מחןבר למעלה בצד שמאל בפינה...
בבבקשה!! זה דחווףףף !!!!!!!
תודה רבה!