מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : בblackbr1n החדש התמיכה באייפוד טאצ' 3G מלאה ?



tomer1749
03/11/09, 19:13
ב2 הגרסאות הקודמות של blackbr1n אם היית פורץ איתו אייפוד טאצ' 3G אחרי שהיית מכבה אותו הוא כבר לא היה פרוץ, זה תוקן בגרסא החדשה ?

oriX
03/11/09, 19:17
חכה כמה שעות לקבלת עידכונים

tomer1749
03/11/09, 19:18
חכה כמה שעות לקבלת עידכונים

עוד לא ניסית לפרוץ עם החדש ?

oriX
03/11/09, 19:32
לא, כבר פרצתי אותו היום מחדש ואין לי כוח שוב להתעסק עם זה כי זה מכניס לריקברי מוד ואז ריסטור וזה ממש מעצבן

kadosh1000
03/11/09, 19:36
כרגע עוד לא ידוע חכה למחר.

tomer1749
03/11/09, 19:49
לא, כבר פרצתי אותו היום מחדש ואין לי כוח שוב להתעסק עם זה כי זה מכניס לריקברי מוד ואז ריסטור וזה ממש מעצבן

טוב תודה בכל זאת

tomer1749
03/11/09, 19:50
כרגע עוד לא ידוע חכה למחר.

טוב תודה.

kalda01
04/11/09, 14:21
מישהו ניסה כבר לפרוץ עם rc3 ?

tomer1749
04/11/09, 15:11
מישהו ניסה כבר לפרוץ עם rc3 ?

מצטרף ושואל את זה שוב, אמרתם לי לחכות למחר וחיכיתי, מישהו כבר ניסה ?

nitaimis
04/11/09, 16:17
אני פרצתי עם הrc3
ועדיין עם סוגרים את המכשיר צריך לפרוץ מחדש

kalda01
04/11/09, 16:22
אני פרצתי עם הrc3
ועדיין עם סוגרים את המכשיר צריך לפרוץ מחדש

מכשיר דור 2 או דור 3?

nitaimis
04/11/09, 16:22
דור 3

kalda01
04/11/09, 16:24
אם הבנתי נכון אז למכשירי דור 2 ניתן גם לפרוץ באמצעות ריסטור מקובץ IPSW שנוצר באמצעות PwnageTool 3.1.4 , האם זה נכון ?

tomer1749
05/11/09, 13:26
אני פרצתי עם הrc3
ועדיין עם סוגרים את המכשיר צריך לפרוץ מחדש

תודה.