מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : Ipod touch שירותי מיקום



pegasos
28/10/09, 12:27
יש לי את האיפוד טאצ החדש של 32 גיגה

וכשאני נכנס לאפליקציית המפות זה לא מצליח למצוא את המיקום שלי

אני מחובר באמצעות הוויפי wifi וגם הגדרתי בהגדרות את שירותי המיקום לפעיל

ועדיין לא עובד

למישהו יש מושג מה הבעיה

תודה על העזרה

Yolei
28/10/09, 13:45
אני חושבת שזאת אופציה שעובדת רק עם האייפון שיש בו gps.

satel
30/10/09, 15:29
משהו מוזר פה יש לחבר שלי גם דור שני ובאייפוד שלו יש את התוכנה וואזה ומשום מה זה מוצא תיקום שלו
לי יש את ה-16 gb וגם לי הוא לא נותן מישהו יודע למה זה לא מוצא תמיקום שלנו?

Fearme
30/10/09, 16:39
משהו מוזר פה יש לחבר שלי גם דור שני ובאייפוד שלו יש את התוכנה וואזה ומשום מה זה מוצא תיקום שלו
לי יש את ה-16 gb וגם לי הוא לא נותן מישהו יודע למה זה לא מוצא תמיקום שלנו?

אולי כי הWiFi שלו מזוהה (רשום במפה), או שהוא מארה"ב/מדינה אחרת שמכוסה ע"י גוגל מפות.

satel
30/10/09, 18:00
אולי כי הwifi שלו מזוהה (רשום במפה), או שהוא מארה"ב/מדינה אחרת שמכוסה ע"י גוגל מפות.

שלי נקנה מדיוטי פריי פה בישראל
אין אפשרות כזאת לרשום את שלי גם במפה או במקום כלשהו ואז הוא גם יזהה
הוא אומר לי שהוא שילם 10$ לאפל ומאז זה מוצא לא תמיקום

Ben.S
30/10/09, 18:17
זה לא יכול לזהות באייפוד טאצ' מאחר ואין בו gps פנימי,חובה שיהיה התקן חיצוני של מקלט.

satel
30/10/09, 20:40
זה לא יכול לזהות באייפוד טאצ' מאחר ואין בו gps פנימי,חובה שיהיה התקן חיצוני של מקלט.

אז אתה מסביר את זה שהוא מתחבר ל wifi כלשהו בחוץ הוא מזהה תמיקום שלו?
זה מוזר הא והמכשיר שלו לא פרוץ יש בו רק תוכנות חינמיות
והגירסה שלו זה 3.0 אז משהו פה לא מובן לי

Roy.c
30/10/09, 20:59
שמעו, זה נראה קצת דבילי שישימו פונקציה במכשיר האייפוד שבכלל לא נתמכת ע"י החומרה...
לטעמי, זה נובע מהזיהוי הwifi שלך, גם אצלי המפה לא מזהה את המיקום (לא שזה ממש מפריע לי), אני אומר תנסה לבדוק את העניין הזה ותנסה להתחבר לWIFI של חבר שלך, ובדוק את המיקום שלך.

Ben.S
30/10/09, 21:55
אז אתה מסביר את זה שהוא מתחבר ל wifi כלשהו בחוץ הוא מזהה תמיקום שלו?
זה מוזר הא והמכשיר שלו לא פרוץ יש בו רק תוכנות חינמיות
והגירסה שלו זה 3.0 אז משהו פה לא מובן לי

העניין לא הגיוני,זה בחיים לא יכול לעבוד.
גם אם הוא מתחבר לרשת wifi כלשהי,אי אפשר לדעת איפה היא נמצאת ללא הGPS..

או שהוא הראה לך משהו שהוא מזוייף,או שאין לי הסבר הגיוני אחר..

satel
01/11/09, 01:07
רגע ובאייפוד דור 3 זה אפשרי
יכול להיות שיש לו דור 3
יש בינהם הבדל שרואים אותו

ido_sch
01/11/09, 01:08
זה עובד בארה"ב
יעני זה בודק איפה הווירלס שלך
בארץ זה לא עבד לי השירות הזה ועכשיו שאני בארה"ב זה עובד פיקס

eden881
01/11/09, 13:53
יש לי אייפוד טאץ' דור שלישי 64gb וגם לי יש את הבעיה הזאת... אצלי הוא לא מוצא את המיקום, וגם כשאני עושה זום ידני על ישראל הוא לא מציג שם שום דבר (ערים, כבישים וכו')
אבל בארצות הברית, למשל, הוא מזהה מצויין