מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : בקשה-הסבר על ההרשאות



lior_a
25/10/09, 18:12
שלום,
אני חדש כאן,יש לי אייפוד טאץ' דור שני גרסא 3.1.2,פרוץ,ופתחתי הרשאות בעזרת
AppSync for OS 3.1
ורציתי לדעת למה האייטונס לא מקבל משחקים פרוצים

תודה מראש-
ליאור

Fearme
25/10/09, 18:13
שלום,
אני חדש כאן,יש לי אייפוד טאץ' דור שני גרסא 3.1.2,פרוץ,ופתחתי הרשאות בעזרת
AppSync for OS 3.1
ורציתי לדעת למה האייטונס לא מקבל משחקים פרוצים

תודה מראש-
ליאור

למה הכוונה לא מקבל?
שינית את הסיומת מ.Zip ל.Ipa?

lior_a
25/10/09, 19:18
המשחקים שהורדתי היו כבר ipa

lior_a
26/10/09, 15:56
כשאני גורר את המשחק לאייטונס הוא כותב לי ככה:
The application "Worms-1.0.1.ipa" could not be added to your iTunes library because it is not valid application

Fearme
26/10/09, 15:57
כשאני גורר את המשחק לאייטונס הוא כותב לי ככה:
the application "worms-1.0.1.ipa" could not be added to your itunes library because it is not valid application

האפליקציה שהורדה נפרצה כבר, או שלא עברה שיחרור??
ויש לך משחק חוקי אחד לפחות (יכול להיות חינמי)?

lior_a
26/10/09, 16:06
וכל פעם שאני פותח את האייטונס הוא כותב לי ככה:
iTunes has detected that it is not the default player for audio files.
Do you want to make iTunes the default player for audio files?

Do not show this message again

Yes No

Fearme
26/10/09, 16:07
וכל פעם שאני פותח את האייטונס הוא כותב לי ככה:
itunes has detected that it is not the default player for audio files.
Do you want to make itunes the default player for audio files?

Do not show this message again

yes no

אין שום קשר. האייטונס מודיע לך שהוא לא הנגן המועדף עלייך ואם אתה רוצה לשנות את זה.

lior_a
26/10/09, 16:08
האפליקציה שהורדה נפרצה כבר, או שלא עברה שיחרור??
ויש לך משחק חוקי אחד לפחות (יכול להיות חינמי)?

יש לי משחק,ואת האפליקציה שהורדתי-הורדתי מ- appulo

Fearme
26/10/09, 16:10
יש לי משחק,ואת האפליקציה שהורדתי-הורדתי מ- appulo

זה קורה עם כל קובץ שאתה מוריד?

lior_a
26/10/09, 16:11
הורדתי 3 אפליקציות-ובכולם האייטונס כתב את זה

lior_a
26/10/09, 16:24
אתה מכיר אתר אחר שאפשר להוריד ממנו תוכנות פרוצות?

Fearme
26/10/09, 16:25
אתה מכיר אתר אחר שאפשר להוריד ממנו תוכנות פרוצות?

לא ממש, אני קונה בד"כ תוכנות.

lior_a
26/10/09, 18:04
ניסיתי להוריד את המשחק דרך האייפוד-והספארי לא נתן לי להוריד

Fearme
26/10/09, 18:07
ניסיתי להוריד את המשחק דרך האייפוד-והספארי לא נתן לי להוריד

כי הספארי לבד לא מוריד, צריך תוכנה. תנסה מאינסטולוס.

lior_a
27/10/09, 06:58
עוד לא ניסיתי,אבל יכול להיות שההרשאות לא נפתחו לי?
איך אני אמור לדעת אם כן או לא?

Fearme
27/10/09, 07:51
עוד לא ניסיתי,אבל יכול להיות שההרשאות לא נפתחו לי?
איך אני אמור לדעת אם כן או לא?

אם אחרי ההתקנה אתחלת את המכשיר אז הם אמורות להיפתח.

JSG
27/10/09, 10:53
נסה להתקין משחק אחד חינמי מהאפפסטור. לגבי האיטונס כנגן מועדף, כנראה שאתה פותח את המדיה פלייר או תוכנת מדיה אחרת לסרטים או משהו, ובהגדרה הגדרת אותה כמועדפת אז כל פעם זה משתנה לך. כנס לתוכנת מדיה הזו ובאפשרויות תבחר שלא תהיה ברירת מחדל לקבצי מוסיקה. ואחר כך לך לאייטונס, להודעה הזו, תסמן כן ושלא ישאלו אותך שוב.

אiריאל
27/10/09, 20:59
ליאור - היי זה אוריאל (מי שלא מבין - אנחנו באותה כיתה)

אמרתי לך בכיתה שתכבה ותדליק את המכשיר, ניסית? נראה לי שזו הבעיה היחידה שלך. תעדכן אותי אם זה עבד

lior_a
28/10/09, 06:58
ליאור - היי זה אוריאל (מי שלא מבין - אנחנו באותה כיתה)

אמרתי לך בכיתה שתכבה ותדליק את המכשיר, ניסית? נראה לי שזו הבעיה היחידה שלך. תעדכן אותי אם זה עבד

ניסיתי ואייטונס עדיין כותב לי את ההודעה הזאת.....

Yolei
28/10/09, 12:57
ניסיתי ואייטונס עדיין כותב לי את ההודעה הזאת.....

ניסית כיבוי מלא?
ויש לך חשבון בחנות שהורדת ממנו לפחות אפליקציה חינמית אחת?

lior_a
28/10/09, 20:11
ניסית כיבוי מלא?
ויש לך חשבון בחנות שהורדת ממנו לפחות אפליקציה חינמית אחת?

ניסיתי-צריך להוריד את האפליקציה לפני הסנכרון או אחריו?

Yolei
28/10/09, 20:16
תוריד אפליקציה חינמית, תסנכרן ואז נסה להתקין אפליקציה פרוצה.

lior_a
30/10/09, 09:07
תוריד אפליקציה חינמית, תסנכרן ואז נסה להתקין אפליקציה פרוצה.

ניסיתי וזה עדייו לא נותן לי להוריד....

lior_a
30/10/09, 09:08
יש למישהו מדריך הרשאות שבטוח עובד לדור 2 גרסא 3.1.2???

lior_a
30/10/09, 13:56
מישהו?:(:(:(:(:(:(:(:(:(

אiריאל
30/10/09, 14:31
אולי בגלל שלא איתחלת את המכשיר בהתחלה אז ההתקנה כאילו התבטלה, תנסה להתקין עוד פעם ומיד לאתחל.

lior_a
30/10/09, 14:49
אולי בגלל שלא איתחלת את המכשיר בהתחלה אז ההתקנה כאילו התבטלה, תנסה להתקין עוד פעם ומיד לאתחל.

כבר ניסיתי את זה.....

אiריאל
30/10/09, 14:54
אני חושב שהפיתרון היחיד הוא ריסטור...

lior_a
30/10/09, 15:37
אני חושב שהפיתרון היחיד הוא ריסטור...

ואז?