מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : בקשה | קשוחה 1.3.2 לאייפוד טאץ פרוצה



arielmazin
14/10/09, 21:05
שלום רב

ניסתי לא מזמן את את הפריצה של BlackRa1n שמותאמת לוינדוס
אבל הבנתי שזאת גירסה לא מלאה
והייתי רוצה לדעת אם יש מישהו שיכול לשלוח לי קושחה זו

בברכה,
אריאל

oriX
14/10/09, 21:06
מה זאת אומרת,
את הקושחה או הכלי של הפריצה?

arielmazin
14/10/09, 21:15
מה זאת אומרת,
את הקושחה או הכלי של הפריצה?

קשוחה כמובן
אתה יכול לשלוח לי אם יש לך במקרה?

oriX
14/10/09, 21:40
תשדרג דרך האייטיונס, מה הבעיה?

arielmazin
14/10/09, 21:47
תשדרג דרך האייטיונס, מה הבעיה?

וזה ישאר פרוץ?

Roy.c
14/10/09, 21:56
וודאי, תיכנס לדף הראשי של הטאץ' שלך באייטונז ותלחץ על update ותחכה שזה יוריד ויעדכן את המכשיר אוטומטית, לאחר מכן תפרוץ בראש שקט.

arielmazin
14/10/09, 22:02
וודאי, תיכנס לדף הראשי של הטאץ' שלך באייטונז ותלחץ על update ותחכה שזה יוריד ויעדכן את המכשיר אוטומטית, לאחר מכן תפרוץ בראש שקט.

אז זה ישאר פרוץ אחרי העדכון נכון?

oriX
14/10/09, 22:10
תראה מה תעשה,
תשדרג ל3.1.2 בלי פחד דרך האייטיונס
תלך לאתר של gehot תוריד את הפריצה ואז תפרוץ איתה חלק

arielmazin
14/10/09, 22:14
תראה מה תעשה,
תשדרג ל3.1.2 בלי פחד דרך האייטיונס
תלך לאתר של gehot תוריד את הפריצה ואז תפרוץ איתה חלק

ניסיתי כבר אבל זה לא גירסה סופית עד כדי כך. אני רוצה להיכנס לdiskaid ורשום לי
שהמכשיר לא פרוץ...
בגלל זה אני צריך את זה

Roy.c
14/10/09, 22:14
תראה מה תעשה,
תשדרג ל3.1.2 בלי פחד דרך האייטיונס
תלך לאתר של gehot תוריד את הפריצה ואז תפרוץ איתה חלק

יש בנוסף מדריך פריצה מסודר של נתי ל3.1.2, תחפש בנעוצים...

arielmazin
14/10/09, 22:24
יש בנוסף מדריך פריצה מסודר של נתי ל3.1.2, תחפש בנעוצים...

עשיתי הכול לפי המדריך..

אז אפשר לקבל מה שאני מבקש..?

arielmazin
16/10/09, 13:12
הקפצה...

arielmazin
16/10/09, 13:12
אין ניסתי אתמול כל הערב ולא הצלחתי כלום..

tomer1749
16/10/09, 13:24
זה כן פריצה מלאה, רק לאייפוד טאצ' 3g זה לא פריצה מלאה

arielmazin
16/10/09, 15:11
זה כן פריצה מלאה, רק לאייפוד טאצ' 3g זה לא פריצה מלאה

אז למה זה לא נכנס לdiskaid זה אומר שזה לא פרוץ?

michael89
16/10/09, 15:15
תנסה את i funbox http://www.i-funbox.com/

Fearme
16/10/09, 15:19
תנסה את i funbox http://www.i-funbox.com/

זה גם דורש openSSH שיש בסידיה.

Fearme
16/10/09, 15:21
אז למה רשום בdiskaid שזה לא פרוץ?

התקנת openSSH בסידיה?

michael89
16/10/09, 15:25
זה גם דורש openSSH שיש בסידיה.

זה לא דורש open ssh מניסיון הבעיה היא כזאת קראתי עכשיו בפורום אחר צריך להתקין תוסף שנקרא
afc2add מסידיה בשביל שdiskaid וגם i funbox יעבדו

Fearme
16/10/09, 15:27
זה לא דורש open ssh מניסיון הבעיה היא כזאת קראתי עכשיו בפורום אחר צריך להתקין תוסף שנקרא
afc2add מסידיה בשביל שdiskaid וגם i funbox יעבדו

טעות גדולה - התוסף הזה מאפשר סינכרון בגלל בעיות עם הפריצה של Geohot.

michael89
16/10/09, 15:36
טעות גדולה - התוסף הזה מאפשר סינכרון בגלל בעיות עם הפריצה של Geohot.

חבל שמדברים סתם בדקתי הרגע את יש לי אייפוד טאץ בגירסא 3.1.2 עם פריצה של geohot
ולא עבד לי לא i funbox ולא diskaid התקנתי את התוסף הזה שכתבתי לעיל ועובד לי מעולה !!
חלק בלי שום בעיות גם i funbox וגם diskaid ודרך אגב לא התקנתי את open ssh

Fearme
16/10/09, 15:42
חבל שמדברים סתם בדקתי הרגע את יש לי אייפוד טאץ בגירסא 3.2.1 עם פריצה של geohot
ולא עבד לי לא i funbox ולא diskaid התקנתי את התוסף הזה שכתבתי לעיל ועובד לי מעולה !!
חלק בלי שום בעיות גם i funbox וגם diskaid ודרך אגב לא התקנתי את open ssh

א, תדבר יפה. אני לא חבר שלך, אני מנסה לעזור.
ב, 3.1.2
ג, התוכנה עצמה מתקינה סוג של OpenSSH רק כבד יותר ופחות שימושי למי שאין בעיות

michael89
16/10/09, 15:45
לא התכונתי לפגוע בך בכלל רק שלפעמים דברים שאתה יודע וכותבים אחרת ואומרים לך שאתה טועה
זה מרגיז ודרך אגב אני מעריך מאוד את הפוסטים שלך זה לא דבר אישי
ותודה על התיקון 3.1.2 לא שמתי לב

Fearme
16/10/09, 15:45
לא התכונתי לפגוע בך בכלל רק שלפעמים דברים שאתה יודע וכותבים אחרת ואומרים לך שאתה טועה
זה מרגיז ודרך אגב אני מעריך מאוד את הפוסטים שלך זה לא דבר אישי

בסדר, טעות שלי. תודה רבה.

michael89
16/10/09, 15:46
:)

tomer1749
16/10/09, 18:10
אז למה זה לא נכנס לdiskaid זה אומר שזה לא פרוץ?

לא הבנתי, יש לך כרגע קושחה 3.1.2 פרוצה על המכשיר ?

tomer1749
16/10/09, 18:10
תנסה את i funbox http://www.i-funbox.com/

כן ifunbox גם טוב.

arielmazin
16/10/09, 18:19
אוקיי ננסה

arielmazin
16/10/09, 18:22
לא הבנתי, יש לך כרגע קושחה 3.1.2 פרוצה על המכשיר ?

אפשר להגיד עם הפריצה הזאת

arielmazin
16/10/09, 23:15
התקנת openSSH בסידיה?

כה ניסיתי ועדיןן..

michael89
17/10/09, 18:10
כה ניסיתי ועדיןן..

תעשה את מה שכתבתי לעיל יעבוד לך יופי!

arielmazin
17/10/09, 18:50
תעשה את מה שכתבתי לעיל יעבוד לך יופי!

עובד כמו סוס
תודה אחי
ואני מזה הייתי בעצבים מזה חח

michael89
17/10/09, 19:19
עובד כמו סוס
תודה אחי
ואני מזה הייתי בעצבים מזה חח

אין בעיה שמח לעזור!