מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : wifi לא עובד בגירסא 3.1.2



dudu1969
13/10/09, 11:32
עידכנתי גירסה חדשה באייפוד טאצ ולאחר עידכון לא קולט שום רשת אלחוטי
ניסתי הכל איפוס איתחול בקיצור הכל וגם נאבד לי כל המשחקים והשירים בטעות מרוב איתחולים
שעשיתי מי יכול לעזור לי ?

yoadmike
13/10/09, 15:30
מצטרף לשאלה , גם לי הלך הwifi ניסיתי כל דרך אפשרית (קראתי כל פורום שנתקל בדבר ) מסתבר שזאת בעיה ידועה מאז העידכון ל גירסא 3.0 לחלק זה קרה ולחלק לא (יש לי sf עם קושחה 05.11.07 )

shlomy79
14/10/09, 14:30
תמיד אפשר להתלונן בפי אפל העולמית על הבעיה שידעו מזה ואולי יתקנו אותה

yoadmike
14/10/09, 16:29
תמיד אפשר להתלונן בפי אפל העולמית על הבעיה שידעו מזה ואולי יתקנו אותה

ואתה מניח שהם יודו בבעיה וירוצו לפרסם\לטפל בה ?

אני מאוד מקווה שאני לא אצטרך לתקן את המוודול של הwifi בגלל זה .

zahi.m
27/10/09, 22:05
איך ניגמר בסוף ?
יש לי אותה בעיה...שתף ...

henryc131
27/10/09, 22:35
לי גם יש את הבעיה בגירסא 3.0 .3g לא סימפרי...
ה wifi נהפך לאפור
נראה לי זה בעיה בלוח התקשורת או בצ'יפ של wifi

יעקב יצחק
28/10/09, 15:09
נסה לחזור לגירסה 3.1 אני לא מבין את הבעיה לי יש 3.1.2 אייפוד דור שני שמונה גיגה וwifi פועל

shlomi 15
28/10/09, 16:00
כן גם לי נהיה את זה.. פעם מוצא פעם לא מוצא

PuG3o6
05/11/09, 16:20
שיט עכשיו גם לי אין!
עשיתי איפוס להכל ולא עובד!
בבקשה עזרה
איך אני עורך את הגדרות הרשת!!?? אני לא מוצא אותן

zahi.m
05/11/09, 19:00
שיט עכשיו גם לי אין!
עשיתי איפוס להכל ולא עובד!
בבקשה עזרה
איך אני עורך את הגדרות הרשת!!?? אני לא מוצא אותן

הסתבכת...
מה גרם לזה ?
עידכנת גירסה ? לאיזו ?
נכון להיום למיטב ידיעתי, המצב בלתי הפיך.
ראיתי כמה עצים בחו''ל על הנושא,
הסבירו שם שגירסה 3 ומעלה מפעילה את ההתקן
חזק מידי, מהר מידי, הוא מתחמם ונידפק...
לא יודע כמה זה נכון,אני רק יודע שאני עברתי על
כל הגירסאות,אחורה וקדימה - אבוד ... :mad:

PuG3o6
05/11/09, 19:04
הסתבכת...
מה גרם לזה ?
עידכנת גירסה ? לאיזו ?
נכון להיום למיטב ידיעתי, המצב בלתי הפיך.
ראיתי כמה עצים בחו''ל על הנושא,
הסבירו שם שגירסה 3 ומעלה מפעילה את ההתקן
חזק מידי, מהר מידי, הוא מתחמם ונידפק...
לא יודע כמה זה נכון,אני רק יודע שאני עברתי על
כל הגירסאות,אחורה וקדימה - אבוד ... :mad:

לא אל תדאג לא התחמם.
עכשיו עשיתי רסטור לגירסה 3.1.2 ןהנה הwifi עובד חלק.
אני חושב שזה בגלל התוכנה iponehebrew3 לא יודע מה עשתה למכשיר.
אגב לכל אלה שנתקע לכם הwifi יש לכם סימפרי לא?

zahi.m
05/11/09, 19:30
איך יודעים אם זה sf או לא ?