מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : טאצ' דור 1 כנגן מוזיקה



kalda01
12/10/09, 11:12
אני שוקל לקנות מכשיר טאצ' דור 1 עם 32gb כנגן מוזיקה. האמת שמראש חשבתי ללכת על ננו עם 16gb אבל ראיתי שבפחות כסף אפשר להשיג טאצ' יד שנייה עם כפול זיכרון, אז שיניתי את דעתי.
מה שחשוב לי שהסוללה תחזיק הרבה שעות, ורציתי לשאול איך הטאצ' דור 1 מבחינת אורך חיי הסוללה?

kalda01
12/10/09, 11:50
האם יש הבדל בין דור 1 לדור 2 ביכולות הנגינה של מוזיקה ווידאו?

michael89
12/10/09, 11:55
לא אין שום הבדל בינהם חוץ מזה שיש לדור שני ספיקר אבל לא כל כך מומלץ
אם אתה מעונין בטאץ דור ראשון 16g אני מוכר

anin_dani
12/10/09, 14:37
הבדל ענק!
דור ראשון היה על הפנים...מן גרסת בטא...הוא גדול יותר, מספיק לפחות שעות שימוש בניגון, אין לו מקשי ווליום בצד, והוא מעוצב בצורה ממש זוועתית ושונה משמעותית מהדור שני.

תקנה דור שני או שתקנה נאנו...זאת המלצתי, אל תיגע בדור ראשון שאמור להיכחד בכלל.

michael89
12/10/09, 15:31
הבדל ענק!
דור ראשון היה על הפנים...מן גרסת בטא...הוא גדול יותר, מספיק לפחות שעות שימוש בניגון, אין לו מקשי ווליום בצד, והוא מעוצב בצורה ממש זוועתית ושונה משמעותית מהדור שני.

תקנה דור שני או שתקנה נאנו...זאת המלצתי, אל תיגע בדור ראשון שאמור להיכחד בכלל.

יש לך דור ראשון? היה לי את שניהם לדעתי אין הבדל גדול הפלוס היחיד זה
כפתורי וויליום בצד חוץ מזה שניהם עובדים באותה צורה ואותו מהירות בכל אופן לי

Anubis
13/10/09, 00:16
יש לי דור ראשון ואין לי בעיות איתו
הכל עובד ומתקתק כמו שעון שווצרי

Lior's iPhone
13/10/09, 04:59
הסוללה של האייפוד טאצ' על הפנים !
אם אתה מתכוון רק לשמוע מזיקה ולהשאיר את המסך כבוי אולי הסוללה תחזיר לך כמו שאפל אומרים ..
אבל אם אתה מתכוון לשחק איתו בנוסף וכל מני דברים .. על הפנים ..
אם אתה רוצה בכל זאת מכשיר טאצ' 32 gb דור ראשון אני מוכר דבר איתי בפרטי תגיד לי מה התקציב שלך.

kalda01
13/10/09, 17:41
מצאתי מישהו שמוכר 32gb דור 2 פרוץ עם גירסה 3.0
האם יש טעם לשדרג ל3.1 ? מה זה יתן לי ?
השימוש העיקרי יהיה סרטוני ווידאו ומוסיקה.

anin_dani
13/10/09, 17:59
מצאתי מישהו שמוכר 32gb דור 2 פרוץ עם גירסה 3.0
האם יש טעם לשדרג ל3.1 ? מה זה יתן לי ?
השימוש העיקרי יהיה סרטוני ווידאו ומוסיקה.

אם זה רק סרטוני וידאו ומוזיקה, אין טעם.

kalda01
13/10/09, 18:03
איפה ניתן לרכוש מגן מסך איכותי לטאצ' דור 2?
רצוי במקום שגם יהיו מוכנים להתקין אותו. בעבר ניסיתי לשים בעצמי מגן מסך
לאייפון ותמיד נשארו בועות אוויר.

michael89
13/10/09, 18:05
אם זה רק סרטוני וידאו ומוזיקה, אין טעם.

אם אתה יודע מה אתה עושה אולי כן שוה כי הגירסא החדשה הסינכרון בו יותר מהיר אבל אם אתה לא
יודע מה אתה עושה ואתה מקבל אותו פרוץ ואתה לא מתעסק עם זה אז הוא צודק אין טעם

anin_dani
13/10/09, 18:09
איפה ניתן לרכוש מגן מסך איכותי לטאצ' דור 2?
רצוי במקום שגם יהיו מוכנים להתקין אותו. בעבר ניסיתי לשים בעצמי מגן מסך
לאייפון ותמיד נשארו בועות אוויר.

אתה לא צריך מגן מסך בכלל :confused: שלי כבר יותר משנה בלי מגן מסך, רק עם הקייס השחור החזק והיפה הזה מאחור, לא זוכר את שמו, אם לא תתאמץ להרביץ למסך, אז הוא מסך שבעצם לא נשרט אף פעם, ובלי מגן מסך גם קל יותר להשתמש בו.

וקיבלתי 2 מגני מסך עם הערכה של הקייס, אבל אף פעם לא השתמשתי בהם...

ומיכאל צודק מה שהוא רשם, שכחתי באמת שבגרסה האחרונה הסנכרון שופר פלאים!

kalda01
13/10/09, 18:14
כשאתם אומרים שהסינכרון שופר..הכוונה לסינכרון של קבצי מוזיקה ווידאו או ליומן פגישות ספר כתובות וכיוצא בזה?

michael89
13/10/09, 18:16
אנו תכונים מוזיקה סרטים אפליקציות הכל שופר גם המהירות וגם הסדר

kalda01
13/10/09, 18:22
אפשר לשדרג ל3.1 ולשמור על מה שמותקן או שזה מחייב פריצה מחודשת והכל ימחק?
אני פרצתי לבד את האייפון שלי בלי הרבה בעיות. האם פריצת הטאצ' יותר מסובכת?

michael89
13/10/09, 18:28
לא, מאוד קלה במיוחד עם הפריצה החדשה של blackrain אבל זה מחיב פריצה מחודשת והכל ימחק
אתה יכול לגבות את המוזיקה והסרטים אבל האפליקציות הפרוצות לא יהיו בגיבוי

kalda01
13/10/09, 20:50
המכשיר בידי.
בשלב ראשון נראה לי אני משאיר את מה שיש עד שאחליט בניחותא מה לעשות.
השאלה הגדולה שלי כעת היא מה יקרה בסינכרון הראשון עם האייטיונס שלי?
על המכשיר החדש יש מלא משחקים תמונות ושירים.
אני רוצה שכל התמונות והשירים ימחקו ורוצה לשמור על האפליקציות.
אני לא רוצה שהאייטיונס יעשה סינכרון אוטומטי ולא רוצה שימחק על דעת עצמו.
איך אני משיג מטרה זו ?
תודה מראש

kalda01
14/10/09, 01:32
הסתדרתי עם האייטיונס.
יש לי שאלה קצת דבילית. באייפון יש תחת settings אופצייה של usage.
בטאצ' אין את האופצייה הזאת??

michael89
15/10/09, 11:16
הסתדרתי עם האייטיונס.
יש לי שאלה קצת דבילית. באייפון יש תחת settings אופצייה של usage.
בטאצ' אין את האופצייה הזאת??

אפשר להוסיף את זה תחפש בפורום מדריך להוספת אחוזים בסוללה