מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : הפריצה ל3.1.2 עובדת!



oleg107
11/10/09, 10:59
הפריצה של geohot עובדת על האייפוד טאץ 2G והתוכנה קלה מאוד לשימוש!

.: iShay :.
11/10/09, 11:01
איזה כיף!

אני עוד יומיים מקבל Ipod Touch 3G 64GB ואני אוכל לפרוץ אותו!

יש!

RoyBo
11/10/09, 11:04
אם תכבה ותדליק תאלץ לפרוץ שוב
[טאץ' דור 3]

thedave
11/10/09, 12:45
אפשר בבקשה לינק לתוכנה שלו?

michael89
11/10/09, 12:46
http://www.iphones.co.il/forum/thread103258.html#post583836
לינק למדריך עם הורדה

תמירוט
11/10/09, 14:32
אם תכבה ותדליק תאלץ לפרוץ שוב
[טאץ' דור 3]

גם בטאצ' דור שני צריך לפרוץ אחרי שמכבים ומדליקים?

kadosh1000
11/10/09, 14:55
גם בטאצ' דור שני צריך לפרוץ אחרי שמכבים ומדליקים?

לא, רק דור שלישי

oriX
11/10/09, 15:01
שניכם לא הבנתם
כשמסיימים אתה עושה ריבוט, כיבוי והדלקה
בטאץ' 3g זה נמחק כשמסיימים את הפריצה ומכבים

רן200
12/10/09, 13:54
איזה כיף!

אני עוד יומיים מקבל ipod touch 3g 64gb ואני אוכל לפרוץ אותו!

יש!

אתה תקבל אייפוד טאצ' דור שלישי שהוא פה מדבר על דור 2...

oriX
12/10/09, 14:05
איזה כיף!

אני עוד יומיים מקבל Ipod Touch 3G 64GB ואני אוכל לפרוץ אותו!

יש!

אתה לא תוכל לפרוץ אותו כי gehot סיים והוא לא הולך לתקן את הבעיה בטאץ' 3G

Nati7
12/10/09, 15:35
http://www.iphones.co.il/forum/thread103258.html#post583836
לינק למדריך עם הורדה

המדריך הזה עובד גם על אייפוד 3g בוודאות?

oriX
12/10/09, 15:36
ממש לא!
הוא לא עובד על האייפוד טאץ' 3g כרגע או בכלל
אל תפרוץ אותו עם זה

Malloiza
12/10/09, 18:08
אם אני ניסיתי לפרוץ 3g איך אני יכול להחזיר אותו לפעולה.
אני הורדתי את קישחה של גרסא 3.1.2 איך אני עושה לו restore?
כי אם אני מנסה לעשות לו עם הshift+click אז הוא נותן error

oriX
12/10/09, 18:12
כי אין לו קושחה מתאימה כרגע ל3.1.2
תעדכן דרך האייטיונס
את הריסטור עושים דרך האייטיונס אבל למה אתה רוצה לעשות בישביל הפריצה?
אתה לא יכול לבצע אותה על הipt3g כרגע

tomer1749
12/10/09, 18:36
הפריצה של geohot עובדת על האייפוד טאץ 2G והתוכנה קלה מאוד לשימוש!

נכון מאוד אבל לא צריך לפרסם את זה, לדעתי רובנו יודעים שgeohot משחרר פריצה כשהוא יודע שהיא עובדת

Fearme
12/10/09, 18:40
נכון מאוד אבל לא צריך לפרסם את זה, לדעתי רובנו יודעים שgeohot משחרר פריצה כשהוא יודע שהיא עובדת

אם כך, למה הוא שחרר ל3g?

arikyarkoni
27/12/09, 08:22
תודה המכשיר פרוץ בגרסה 3.1.2 אבל הבלוטוט מזהה את האוזניה ולא מתחבר מה עושים ?

DeanY
28/12/09, 20:03
http://www.iphones.co.il/forum/thread103258.html#post583836
לינק למדריך עם הורדה

זה עובד גם לאיפוד טאצ' דור 2 דגם mc?

doscape
30/12/09, 10:07
אם אני לוקח מכשיר דור 3(יעני 3) 8גיגה האם צריך יהיה לפרוץ אותו כל פעם או שהפריצה תחזיק?
לדעתכם שווה להוסיף כ600שקל בשביל לקחת את הדור ה3 32גיגה?

michael89
30/12/09, 10:23
8 ג?יגה זה לא שווה כי גם הפריצה לא מחזיקה וגם אין לו את הביצועים של הדור שלישי
עדיף כבר את הדור שני אבל אני ממליץ לך להוסיף 600 שקל ולקנות את ה32 זה שווה בלי
ספק יש לי את המכשיר הזה וזה פשוט תענוג

doscape
30/12/09, 11:09
8 ג?יגה זה לא שווה כי גם הפריצה לא מחזיקה וגם אין לו את הביצועים של הדור שלישי
עדיף כבר את הדור שני אבל אני ממליץ לך להוסיף 600 שקל ולקנות את ה32 זה שווה בלי
ספק יש לי את המכשיר הזה וזה פשוט תענוג

בסוף יוצא הפרש של יותר מפי 2, כ 850ש"ח, האם בכל זאת כדאי להוסיף את הכסף?