מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : מישהו עם מק יכול להכין לנו IPSW עם PwnageTool 3.1.3?



zach123
03/10/09, 10:06
שלום לכולם,

כידוע לכם, אתמול שוחררה האפליקציה לפריצת iPod Touch 2G ו-iPhone 3GS בגירסה 3.1.1.
מאחר וטרם שוחררה האפליקציה למשתמשי Windows, הכנתי והעליתי לכם קובץ IPSW מוכן בגירסה 3.1.1. רק להוריד ולעשות איתו Restore.


קישור להורדה:
http://www.megaupload.com/?d=NNZB7CB2

קישור נוסף:
http://www.megaupload.com/?d=3KOIX2MZ

תבלו!

yahavesh.com
03/10/09, 12:04
מערכת כבר עם סידיה?

yahavesh.com
03/10/09, 12:16
טעות - סליחה - למחוק

tomer1749
03/10/09, 13:35
שלום לכולם,

כידוע לכם, אתמול שוחררה האפליקציה לפריצת ipod touch 2g ו-iphone 3gs בגירסה 3.1.1.
מאחר וטרם שוחררה האפליקציה למשתמשי windows, הכנתי והעליתי לכם קובץ ipsw מוכן בגירסה 3.1.1. רק להוריד ולעשות איתו restore.


קישור להורדה:
http://www.megaupload.com/?d=nnzb7cb2

קישור נוסף:
http://www.megaupload.com/?d=3koix2mz

תבלו!

לא הבנתי אם אני משדרג ל3.1 עם הקובץ שנתת ואז פורץ (עם ווינדוס) את ה3.1 עם הקובץ הזה זה יעבוד גם על ווינדוס ?

Simply
03/10/09, 14:09
תסיר את הלינקים מההודעה. מותר רק בהודעה פרטית

P!XeL
03/10/09, 15:15
אני לא הבנתי, אם יש לי ווינדוס אני יכול לפרוץ את האייפוד טאצ' דור אשון שלי אם הקישור שהבאת?

tomer1749
03/10/09, 15:18
אני לא הבנתי, אם יש לי ווינדוס אני יכול לפרוץ את האייפוד טאצ' דור אשון שלי אם הקישור שהבאת?

לא, הקובץ מותאם לאייפוד טאצ' דור 2

P!XeL
03/10/09, 15:19
אז עוד לא יצא פריצה לאייפוד טאצ' דור ראשון לווינדוס לפי מה שהבנתי נכון?

tomer1749
03/10/09, 15:31
אז עוד לא יצא פריצה לאייפוד טאצ' דור ראשון לווינדוס לפי מה שהבנתי נכון?

נכון מאוד.

yahavesh.com
03/10/09, 15:40
את הקובץ של הדור 2 אפשר לפרוץ כרגיל עם רדסנו 0.8?

oriX
03/10/09, 15:41
את הקובץ של הדור 2 אפשר לפרוץ כרגיל עם רדסנו 0.8?

כלומר?

tomer1749
03/10/09, 15:50
את הקובץ של הדור 2 אפשר לפרוץ כרגיל עם רדסנו 0.8?

לא אתה פשוט מוריד את הקובץ שהוא נתן, אז אתה נכנס לאייטיונס לעמוד של המכשיר אתה לוחץ במקלדת alt+shift ובעמוד של המכשיר אתה לוחץ גם על רסטור, ואז אתה מייבא את הקובץ שהוא נתן וזה יתקין לך סידיה ואייסי עם הקובץ הזה.
אם לא הבנת או שאתה צריך עוד עזרה פנה אליי בפרטי.

tomer1749
03/10/09, 16:03
שלום לכולם,

כידוע לכם, אתמול שוחררה האפליקציה לפריצת iPod Touch 2G ו-iPhone 3GS בגירסה 3.1.1.
מאחר וטרם שוחררה האפליקציה למשתמשי Windows, הכנתי והעליתי לכם קובץ IPSW מוכן בגירסה 3.1.1. רק להוריד ולעשות איתו Restore.


קישור להורדה:
http://www.megaupload.com/?d=NNZB7CB2

קישור נוסף:
http://www.megaupload.com/?d=3KOIX2MZ

תבלו!

תודה רבה.

צביקי
03/10/09, 18:52
תודה רבה.

וואי תודה אחי

tomer1749
03/10/09, 18:53
וואי תודה אחי

תהנה.

צביקי
03/10/09, 20:19
פתחתי הרשאות אבל עדיין אי אפשר להתקין אפליקציות... גם כיביתי את המכשיר והדלקתי וגם התקנתי תוכנה חינמית מהאפ סטור... עוד מישו נתקל בבעיה?

shail
03/10/09, 20:26
פתחתי הרשאות אבל עדיין אי אפשר להתקין אפליקציות... גם כיביתי את המכשיר והדלקתי וגם התקנתי תוכנה חינמית מהאפ סטור... עוד מישו נתקל בבעיה?

תוסיף את הסורס http://apt.right.co.il
תתקין ממנו את Installd

צביקי
03/10/09, 21:17
תוסיף את הסורס http://apt.right.co.il
תתקין ממנו את installd

לא עובד... האייטוס אומר לי שגיאה לא ידועה

tomer1749
04/10/09, 09:31
פתחתי הרשאות אבל עדיין אי אפשר להתקין אפליקציות... גם כיביתי את המכשיר והדלקתי וגם התקנתי תוכנה חינמית מהאפ סטור... עוד מישו נתקל בבעיה?

לאף, תבדוק עם בטוח התקנת לגרסא 3.1

צביקי
04/10/09, 11:16
לאף, תבדוק עם בטוח התקנת לגרסא 3.1

זה בסדר... הסתדר לי

tomer1749
04/10/09, 11:26
זה בסדר... הסתדר לי

יופי שיהיה לך בכיף

Robski
04/10/09, 20:01
יש לי אייפוד טאצ' דור 2 עם גירסא 2.2.1 פרוצה, להוריד אייטונס 9 ולעשות Shift+Restore עם הקושחה שהבאת?
קראתי בפורומים אחרים שצריך להיות עם גירסא 3.0 פרוצה, או קודם להיות ב-Recovery Mode. מה לעשות?

zach123
04/10/09, 21:27
יש לי אייפוד טאצ' דור 2 עם גירסא 2.2.1 פרוצה, להוריד אייטונס 9 ולעשות Shift+Restore עם הקושחה שהבאת?
קראתי בפורומים אחרים שצריך להיות עם גירסא 3.0 פרוצה, או קודם להיות ב-Recovery Mode. מה לעשות?

שדרג ל-3.0, פרוץ אותה ואחר כך עשה shift+restore ל-3.1.1 שהבאתי.

בהצלחה

anin_dani
05/10/09, 02:13
ניסיתי להשתמש בתוכנה לגיבוי הסורסים של הסידיה, שניסיתי גם לשחזר על אותה הגרסה, הרס לי את 2.2.1, והמכשיר לא נדלק...האייטיונס לא זיהה אבל המחשב כן.

בדרכים לא שגרתיות כאלה ואחרות, בסופו של דבר עברתי מ-2.2.1 ל-3.1.1....
עובד מעולה :) תודה רבה :)

אגב, ישירות מ-2.2.1 פרוצה, ל-3.1.1 פרוץ האייטיונס נותן שגיאה 1601....

למה יש הבדל של מגה בין 2 הגרסאות שהעלית?

Robski
05/10/09, 02:22
הגעתי לשלב של ההתקנה של אייטונס 9 והוא מסרב להיפתח, הוא אומר ש"מותקנת על המחשב קוויקטיים 7.6 וצריך 7.6.4, צריך להתקין מחדש האייטונס" וניסיתי הכל.. מחק לי את כל התיקיות בספרייה.. אם למישהו יש פיתרון אז תודה

yahavesh.com
05/10/09, 09:45
אחרי ההתקנה אני מעדכן את ה-backup מהאייטונס (מיילים, פתקים וכ'ו) והוא מעלים לי את הסידיה ומשאיר אותי רק עם אייסי (שאני בכלל לא משתמש בו)...
מה עושים?

tomer1749
05/10/09, 10:18
יש לי אייפוד טאצ' דור 2 עם גירסא 2.2.1 פרוצה, להוריד אייטונס 9 ולעשות Shift+Restore עם הקושחה שהבאת?
קראתי בפורומים אחרים שצריך להיות עם גירסא 3.0 פרוצה, או קודם להיות ב-Recovery Mode. מה לעשות?

לא shift+restore
תעשה alt+restore ותשים את הקושחה שהוא הביא וזה יתקין לך גרסא 3.1.1 פרוצה כלומר אתה תראה אחרי שעדכנת שיש cydia וicy
אם עזרתי לך לחץ על תודה.

tomer1749
05/10/09, 10:19
שדרג ל-3.0, פרוץ אותה ואחר כך עשה shift+restore ל-3.1.1 שהבאתי.

בהצלחה

כן תעשה מה שהוא אמר אבל תעשה alt+restore, אני עשיתי alt+restore ועבד חלק !

yahavesh.com
05/10/09, 10:26
לא shift+restore
תעשה alt+restore ותשים את הקושחה שהוא הביא וזה יתקין לך גרסא 3.1.1 פרוצה כלומר אתה תראה אחרי שעדכנת שיש cydia וicy
אם עזרתי לך לחץ על תודה.

עם ה-alt הוא לא נותן לבחור את הקובץ של המערכת החדשה.
אז איזו עוד אופציה יש חוץ מה-shift?

tomer1749
05/10/09, 10:32
עם ה-alt הוא לא נותן לבחור את הקובץ של המערכת החדשה.
אז איזו עוד אופציה יש חוץ מה-shift?

אוקיי אז זה די מוזר אני עשיתי alt+restore
המכשיר שלך הוא אייפוד טאצ' דור 2 גרסא 3.0 ?

tomer1749
05/10/09, 10:34
עם ה-alt הוא לא נותן לבחור את הקובץ של המערכת החדשה.
אז איזו עוד אופציה יש חוץ מה-shift?

אוקיי פתרתי לך את זה תעשה במקלדת alt+shift+תלחץ על restore באייטיונס בעמוד של המכשיר ואז תחפש את מה שהוא נתן וזה יעבוד. אני עשיתי ככה עבד חלק, תהנה.
אם עזרתי לך לחץ על תודה.

yahavesh.com
05/10/09, 10:35
אוקיי אז זה די מוזר אני עשיתי alt+restore
המכשיר שלך הוא אייפוד טאצ' דור 2 גרסא 3.0 ?

כן.
32 ג'יגה לצורך העניין.
alt+restore נותן לי הורדה של המערכת הלא פרוצה מאפל - כאילו לחצתי ללא ה-alt.
:-(

tomer1749
05/10/09, 10:38
כן.
32 ג'יגה לצורך העניין.
alt+restore נותן לי הורדה של המערכת הלא פרוצה מאפל - כאילו לחצתי ללא ה-alt.
:-(

אוקיי תעשה ככה:
במקלדת תלחץ shift+alt ותלחץ באותו זמן גם על restore בעמוד של המכשיר ואז תחפש את הקובץ שהוא נתן תעשה עליו דאבל קליק זה יתקין לך ואחרי ההתקנה תראה שיש לך גם cydia וicy
אני עשיתי ככה עבד חלק, תהנה.
אם עזרתי לך לחץ על תודה.

yahavesh.com
05/10/09, 10:49
אוקיי תעשה ככה:
במקלדת תלחץ shift+alt ותלחץ באותו זמן גם על restore בעמוד של המכשיר ואז תחפש את הקובץ שהוא נתן תעשה עליו דאבל קליק זה יתקין לך ואחרי ההתקנה תראה שיש לך גם cydia וicy
אני עשיתי ככה עבד חלק, תהנה.
אם עזרתי לך לחץ על תודה.

טוב משהו מוזר.
ברמה העקרונית זה די חזר על עצמו ומצאתי את עצמי עם אייסי וללא סידיה.
אך בדיקה בחיפוש של האיפוד מוצאת את הסידיה ואני אפילו מצליח להכנס אליה...
מישהו יודע אולי איך מחזירים את האייקון?

anin_dani
05/10/09, 10:56
יש סיכוי שהגרסה שהובאה כאן פגומה חלקית ולא מלאה?
האייפוד טאץ' שלי עושה לי בעיות עם הסנכרון וכל הזמן האייטיונס נתקע, אגב, כשהוא עושה סנכרון, בכלל לא מופיע לי מסך הסנכרון בטאץ'!

tomer1749
05/10/09, 14:05
טוב משהו מוזר.
ברמה העקרונית זה די חזר על עצמו ומצאתי את עצמי עם אייסי וללא סידיה.
אך בדיקה בחיפוש של האיפוד מוצאת את הסידיה ואני אפילו מצליח להכנס אליה...
מישהו יודע אולי איך מחזירים את האייקון?

מוזר מאוד, תנסה לעשות ריסטור, כלומר להתקין את הגרסא מחדש, זה יהיה עם סידיה וicy, כנראה משהו התפקשש באמצע ההתקנה, בקיצור תעשה ריסטור משהו התפקשש לך באמצע.
אם עזרתי לך לחץ על תודה.

tomer1749
05/10/09, 14:06
יש סיכוי שהגרסה שהובאה כאן פגומה חלקית ולא מלאה?
האייפוד טאץ' שלי עושה לי בעיות עם הסנכרון וכל הזמן האייטיונס נתקע, אגב, כשהוא עושה סנכרון, בכלל לא מופיע לי מסך הסנכרון בטאץ'!

איזה קישור שהוא נתן הורדת ?
כנראה אחד מהם דפוק, אני הורדתי את הקישור הראשון שהוא נתן שהכתובת של הקישור הראשון שהוא נתן היא:
http://www.megaupload.com/?d=NNZB7CB2
ועבד חלק.

anin_dani
05/10/09, 14:18
איזה קישור שהוא נתן הורדת ?
כנראה אחד מהם דפוק, אני הורדתי את הקישור הראשון שהוא נתן שהכתובת של הקישור הראשון שהוא נתן היא:
http://www.megaupload.com/?d=nnzb7cb2
ועבד חלק.

גם אני הורדתי את הראשון, באמת מוזר שיש הבדל של מגה אחד ביניהם,
האייטיונס פשוט משתגע לי, אני לא יודע למה, תוך כדי סנכרון הוא מציג שגיאות משונות על האייפוד, והסנכרון חזרה למכשיר של הכל מההתחלה לא זז.

החדשות הטובות הן שלפחות מסך הסנכרון חזר לאייפוד עצמו...

אם זה ימשיך ככה אתה ממליץ לאפס אותו לגמריי ולא לשחזר הגדרות קודמות חזרה?
(אגב, איזה פאטץ' הכי טוב להתקנת תוכנות מהמחשב באופן חופשי? החדש שמוצע במדריכים?)

tomer1749
05/10/09, 14:20
גם אני הורדתי את הראשון, באמת מוזר שיש הבדל של מגה אחד ביניהם,
האייטיונס פשוט משתגע לי, אני לא יודע למה, תוך כדי סנכרון הוא מציג שגיאות משונות על האייפוד, והסנכרון חזרה למכשיר של הכל מההתחלה לא זז.

החדשות הטובות הן שלפחות מסך הסנכרון חזר לאייפוד עצמו...

אם זה ימשיך ככה אתה ממליץ לאפס אותו לגמריי ולא לשחזר הגדרות קודמות חזרה?
(אגב, איזה פאטץ' הכי טוב להתקנת תוכנות מהמחשב באופן חופשי? החדש שמוצע במדריכים?)

כן קראתי על הבאג הזה בהרבה אתרים, תעשה restore והכל יחזור, לעצמו כל התקלות יתוקנו, קראתי באינטרנט שזה הפתרון.
אם עזרתי לך לחץ על תודה.

תמירוט
05/10/09, 14:55
אם יש לי גירסה 3.1.1 אני עדין יכול לפרוץ עם זה?

tomer1749
05/10/09, 14:56
אם יש לי גירסה 3.1.1 אני עדין יכול לפרוץ עם זה?

לא נראה לי, תנסה זה גרסא 3.1.1 עם icy וcydia, אם זה לא ייתן לך תשנמך ל3.0 ואז תשדרג למה שהוא נתן.

תמירוט
05/10/09, 16:20
לא נראה לי, תנסה זה גרסא 3.1.1 עם icy וcydia, אם זה לא ייתן לך תשנמך ל3.0 ואז תשדרג למה שהוא נתן.

איך משנמכים?

Robski
05/10/09, 16:24
הצלחתי בסוף (עם shift), עובד חלק, תודה!

tomer1749
05/10/09, 16:37
איך משנמכים?

אני לא המקום לשינמוכים, אני המקום לפריצות שדרוגים ועוד המון אבגל לא לשינמוכים, תבקש בפורום אייפוד טאצ' מדריך לשנמך מ3.1.1 ל3.0

תמירוט
05/10/09, 17:38
אני לא המקום לשינמוכים, אני המקום לפריצות שדרוגים ועוד המון אבגל לא לשינמוכים, תבקש בפורום אייפוד טאצ' מדריך לשנמך מ3.1.1 ל3.0

לא תיהיה אפשרות לפרוץ את 3.1.1 אף פעם?...

tomer1749
05/10/09, 17:51
לא תיהיה אפשרות לפרוץ את 3.1.1 אף פעם?...

מה פיתאום, תקשיב תפתח נושא בפורום אייפוד טאצ' ותבקש מדריך לשינמוך ל3.0, אז תשנמך עם מה שייתנו לך ואז תתקין את הקישור הראשון שהוא נתן.

tomben
05/10/09, 19:30
יש לי אייפון 3gs מאיטליה שנראה לי שהוא סימפרי , עשיתי לו פירמוט דרך המכשיר עצמו ומאז הוא תקוע על התפוח , יש לי שתי שאלות:

1 האם הקסטום ריסטור שיש כאן יעזור לי לשחרר אותו ?

2 האם כול האפליקציות הפרוצות יעבדו לי כמו שצריך אחרי הפריצה ?