מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : פרצתי את הiPod, איזה סורסים כדאי להוסיף?



benysh
24/09/09, 17:10
אהלן כולם

עכשיו פרצתי את הiPod Touch 2G 3.0 שלי ועובד

הבנתי שאני צריך להוסיף Sources לסידיה כדי שאני אוכל למצוא דברים טובים להורדה
איזה כדאי להוסיף? ראיתי את רשימת הסורסים הענקית אבל ללכת אחד אחד עליהם זה טירוף... בנוסף ראיתי את השיטה להוסיף מלא בבת אחת אבל הבנתי שזה מאט את האייפוד ממש

אני כולה רוצה כמה דברים ספציפיים, כמו לדוגמא Texas Hold'em ששמעתי שהוא טוב ועוד נניח דברים מאשכול משחקים

ואגב, מה זה בדיוק Icy?

תודה!

shaishai123
24/09/09, 23:07
יש בישביל זה פורום ענק של סידיה....

http://www.iphones.co.il/forum/thread65985.html

icy זה תוכנה בנוסף לסידיה שהיא לא כל כך הכרחית לאייפוד ....

אתה יכול להיסתדר בלי...

תלחץ תודה עם עזרתי....

benysh
28/09/09, 16:12
הייתי לוחץ בכיף אבל האמת שלא חידשת לי כלום =\

ראיתי את כל אלו, אבל כל הנקודה היתה מה שונה בין כל אחד, ואיזה כדאי להוסיף

tomer1749
28/09/09, 19:17
אהלן כולם

עכשיו פרצתי את הiPod Touch 2G 3.0 שלי ועובד

הבנתי שאני צריך להוסיף Sources לסידיה כדי שאני אוכל למצוא דברים טובים להורדה
איזה כדאי להוסיף? ראיתי את רשימת הסורסים הענקית אבל ללכת אחד אחד עליהם זה טירוף... בנוסף ראיתי את השיטה להוסיף מלא בבת אחת אבל הבנתי שזה מאט את האייפוד ממש

אני כולה רוצה כמה דברים ספציפיים, כמו לדוגמא Texas Hold'em ששמעתי שהוא טוב ועוד נניח דברים מאשכול משחקים

ואגב, מה זה בדיוק Icy?

תודה!


כן, תקשיב מהכניסה הראשונה להסידיה אתה כבר יכול להתקין את הסורס של bigboss תחפש bigboss בחיפוש.
תוסיף את הסורס של הקולו:
cydia.haculo.us
ואת הסורס של openhebrew:
tom.zickel.org/openhebrew
אם אתה רואה עוד סורסים עם תוכנות שאתה צריך פשוט תוסיף אותם
וicy זה כמו סידיה אז אין לך מה להתקין את זה אבל אם אתה מתעקש תחפש באתר מדריך להתקנת icy אם אתה עדיין רוצה להתקין icy ולא מוצא דבר איתי בפרטי.
אם עזרתי לך לחץ על תודה.

benysh
29/09/09, 04:54
הממ, אוקי, הבנתי

אך לצערי כשניסיתי להוסיף את הסורס שנתת (הראשון) קיבלתי הודעה שאי אפשר להוסיף אותו/לא נמצא

גם איזה משפט שאמר משהו בסגנון שאולי זה סורס מסוג Legacy ואין תמיכה בזה...

יכול להיות שזה קשור לסוג הפריצה שעשיתי?

תודה איש

danwal
29/09/09, 10:30
כי הוא רשם haculo וצריך לרשום hackulo הבנת

אם עזרתי לחץ על תנקס!!

tomer1749
29/09/09, 14:06
כי הוא רשם haculo וצריך לרשום hackulo הבנת

אם עזרתי לחץ על תנקס!!

כן צודק בטעות לא רשמתי k בhackulo תרשום:
cydia.hackulo.us
אם עזרתי לך לחץ על תודה.

Fearme
29/09/09, 14:09
כן צודק בטעות לא רשמתי k בhackulo תרשום:
Cydia.hackulo.us
אם עזרתי לך לחץ על תודה.

במה בדיוק עזרת?!
אתה אמרת לו טעות, ומישהו אחר תיקן אותך.

benysh
06/10/09, 21:10
חברה חברה, בוא נרגע

הוא אכן הציע את אותו דבר אבל טעה והתיקון גם היה חשוב

צ'יפרתי את שניכם בתודה, איזה לארג' אני הא? אבל לא יקרה שוב

JSG
07/10/09, 13:57
תקשיבו, יש פה משהו שאנשים לא קולטים. להודעה כמו בפורום לא מגיבים, אלא עונים בפרטי. באמת קשה להבין שאפל מחפשת את השטויות האלה של הפריצה? אקולוס הם אתר נפלא והתוכנה שלהם בסידיה היא גאונית, ואתם מסכנים אותם בנפילה אם אפל מוצאים אותם. תפסיקו לפרסם פה סורסים!

Anubis
07/10/09, 19:36
הסורס והתוכנה שלהם גם כך לא עובדת אז מה זה משנה.

tomer1749
07/10/09, 20:10
הסורס והתוכנה שלהם גם כך לא עובדת אז מה זה משנה.

לי עובד חלק.