באייפון הישן הנוכחי בהגדרות אייקלאוד למטה "מחק חשבון זה" מה זה בעצם עושה? מוחק את כל הגיבויים, אנשי קשר פתקים וכו'?
כל מה שסימנתי יימחק? ומה לגבי השירים שקניתי? מה קורה איתם?

השאלה העיקרית היא, שאני אקנה אייפון חדש ואתחבר לאייקלאוד שלי, באייפון הישן הוא עדיין יהיה מחובר לאייקלאוד...אין אפשרות ניתוק רק למחוק